Meidän safkaa.. Miksi oi miksi..

  • Viestiketjun aloittaja Kyllästyttää
  • Ensimmäinen viesti
Kyllästyttää
Meidän safkaa ohjelma ei toimi. Pariskunnan kemia tökkii. Ohjaus ja kirjoitus jäykkää. Tietty elitismin vivahde ärsyttää.

Ärsyttää, että tännekin on rantautunut Ruotsia vaivaava tapa antaa bloggareille tv aikaa pelkästään aiheen muodikkuuden takia. Se, että kirjoittaa hyvää blogia, ei tarkoita, että se toimisi tv:ssä.
 
"Heidi"
Miks toi Hanna hihittelee koko aika? Epävarmuutta?
Hanna ei mene metsään sieniä keräämään, mutta meni metsään mummon kanssa puolukoita keräämään. Jälkimmäinen homma oli ihanaa!
 
niih niih
- onko se mies suomenkielinen ollenkaan? sanoo aina jotain niin epämääräistä ettei tiedä eikö se osaa vai eikö se vaan vaivaudu
-onko sen naisen pakko hihitellä jokavälissä, ihan niin kuin vähät välittäis mitä paskoa tässäkin katsojille taas syötetään...
-ota jukoliute ne aurinkolasit pois nainen, et näytä yhtään sen coolimmalta, eikä nenä pienemmältä
-että mutustetaan jotain vähän joka on sörssäten ja hihitellen siinä taustalla tehty, mutta polvisukissa lenkkeilevää naista näytetään kolmasosa koko ohjelmasta

joo. en kato, enää.
 
Vierasss
Ihan hirveä ohjelma, se akka on niin kaamea ja koko ohjelma tuntuu keskittyvän enemmän sen akan esittelyyn kuin ruokien. Eivätkä reseptitkään ole mitään kummoisia. Ja ne esitetään justtyhmästi "nyt mä laitan jotain vaan vähä tällästä ja jonku verran ihan jotain vaan ja sama se ja jotain vaan vähän tälleen" ...
 
Väkisinkatsoja
Tykkään katsoa kokkausohjelmia, mutta tämä sarja on ollut pokkeus. Parsikunta ei ollenkaan istu televisioon (bloggauksesta en tiedä, kun en ole lukenut) eivätkä reseptit inspiroi katsomaan ohjetta netistä. Yhden hyvän pastareseptin vuoksi oli näköjään aivan turhaa rakentaa tämän kaksikon ympärille omaa sarjaa.

Huh-huh, mitä kärsimystä ollut katsella edes sivusilmällä noita jaksoja. En ymmärrä miksi olen niitä digiboksiin tallentanut, kun wannabee-kokkitytön yninä ja mahdollisesti kokkaustaitoisen miehen mumina saavat minut joka kerta huonolle tuulelle (oma vikanihan se...).

Huomasin muilta keskustelupalstoilta että tämä kummallinen formaatti on saanut niin valtavasti huonoa palautetta, että on suuri ihme jos sarjaa vielä jatkettaisiin.
 

Yhteistyössä