meillä alkaa 7.2 ICSI

Ihanaa toivottavasti kaikki menee hyvin.

Meillä on aika halimikuun lopulla tuonne lapsettomuusklinikalle. Ivfi-hoito tehdään, mutta siinä käytetään tuota Icsimenetelmää. Vielä ihan kaikkea en tarkkaan tiedä että laitetaanko niitä myös Ivfi-menetelmällä maljaan sekä että yhteen munasoluun laitetaan tuo siittiö läpi. Sori jos kirjoitan ei niin virallisesti kun kaikki vielä mulle uutta.

Alunperin piti hoidot aloittaa maalisokuussa, mutta myöhästyvätkin koska pitää olla ensin se ns. normaalikierto, sekä että aloitetaan se lääkkeillä tehty kierto sekä sitten tuo hedelmöitys. Sekä että toukokuussa helpompi kulkea kodin ja klinikan väliä.

Lupasin itselleni pysyä pois näiltä sivuilta etten lukisi liikaa, ja sitä kautta innostuisi tai pettyisi. Mies halunnut rauhoittaa tapahtuman eikä paljoa halua siitä puhua. Ymmärrettävää mutta itselläni terveitä pelkoja että meneekö kaikki nappiin. Saadaanko miehen spermasta pesun jälkeen siittiöitä. reagoiko oma kroppa noihin lääkkeisiin. Onnistuuko että munasolu hedelmöittyy ja sitä kautta että myös kiinnittyy ja pysyy matkassa.

Saako kysyä että mikä teillä syynä noihin Icsi-hoitoihin? Ja mitä teille luvattu onistumisprosentteja? meillä syynä miehen vasta-aineet eli siittiöt takertuvat toisiinsa, jotenkin pelottaa että jos ei pesu onnistu, ja suostuvatko tekemään luovutussiittiöillä jos tulee helmikuussa huono tulos kun mies antaa näytteen.

Mutta toivotaan vain sitä vauvaa. meillä jos kaikki onnistuu niin vauvan syntymä menee ensvuoden puolelle.
 
Me ollaan tulossa hoitoihin perinnöllisen sairauden vuoksi,alkioista tutkitaan geenit ja poistetaan "sairaat"yksilöt.Meillä on 2 lasta 4v poika ja 2v tyttö,joka sairastaa tuota perinnöllistä sairautta.Lisäksi minulla on PCO ja kilpirauhasen vajaatoiminta.
 

Yhteistyössä