Meille ei tule tänävuonna joulua:(

  • Viestiketjun aloittaja nyyh
  • Ensimmäinen viesti
nyyh
Muutti pvä. on 28.12 ja ennen sitä on kaikki laitettava laatikoihin. Vähän surettaa lasten puolesta, ettei ole joulukuusta sun muuta jouluhärpäkettä kun olisi liian hankalaa alkaa enään niitä pakkailemaan erikseen joulun jälkeen.
Uusi vuosikin menee uudessa paikassa laatikoiden keskellä, uskon näin.:/ Ei varmasti saada puretuksi kuin osa ja tärkeimmät tavarat.
Noo, ensi vuonna sitten kahden edestä!
 
"vieras"
No kais sen joulukuusen voi laittaa, vaikka ihan pienen! Tee syötäviä koristeita (suklaapalloja, karkkikeppejä, pipareita, omenoita, pullakransseja, töki neilikoita appelsiineihin). Joulupäivänä syötte kaiken, ja viimeisenä ennen viimeistä siivousta viette kuusen pois ja kuusenjalka vaan muuttoautoon :)
 
  • Tykkää
Reactions: Titi-Uu
-
Hyvin samaa ehdottaisin kuin tuossa edellä. Surkuttelut pois ja mielikuvitusta kehiin! Totta mooses kuusen voi ja kannattaakin laittaa, kun 28.12. asti on aikaa. Panosta ruokiin ja tunnelmaan! Mielialat jouluisiksi! Ei kai se joulun tulo oikeasti mistään ulkoisista seikoista yksin ole kiinni.
 
  • Tykkää
Reactions: Titi-Uu
"aloittaja"
[QUOTE="vieras";25094705]No kais sen joulukuusen voi laittaa, vaikka ihan pienen! Tee syötäviä koristeita (suklaapalloja, karkkikeppejä, pipareita, omenoita, pullakransseja, töki neilikoita appelsiineihin). Joulupäivänä syötte kaiken, ja viimeisenä ennen viimeistä siivousta viette kuusen pois ja kuusenjalka vaan muuttoautoon :)[/QUOTE]

No ei kyllä laiteta kuusta. enkä ehdi/ kykene leipomaankaan enää mitään tässä tavaran paljoudessa. kaikki mullinmallin jne. Kyllä me onneksi aatoksi päästään mun vanhemmille , jossa joulua kuiteskin. Mutta on kyllä haikeeta kun ei ole kotona joulua yhtään tänä vuonna.
 
valivali
On niitä muuttoja muutkin kokeneet, kylläpä se teillä kovin vaikealta kuulostaa. Onhan tässä kuukausi aikaa laittaa sitä joulua. Jätätte yhden laatikon, mihin sitten vikaksi lätkitte ne kaikki joulujutut.

Tuo sun nega asenne tässä taitaa eniten teidän jouluntuloa häiritä.
 
  • Tykkää
Reactions: Titi-Uu
"HEH"
Siis otsikon perusteella luulin vähintäänkin, että joku perheestä on kuollut....tosi lapsellista vinkumista...jos oikein ahdistaa, niin menkää vaikka johonkin valmiiseen joulupöytään....tai laivalle?
 
"Omppu"
Entä jos pakkaat joulujutut omaan laatikkoon? Mieti mitkä jutut tekevät sinulle ja perheellesi joulun. Joillekin jouluun kuuluu tuoksut, toisella kynttilät, toisella taas erilaiset koristeet. Tee vaikka kynttiläasetelma yhdelle pöydälle, muutama pöytäkynttilä ja pari joulupalloa. Jouluvalot yhteen maljakkoon, nätti ja pois laittaminen vie muutaman minuutin. Joulutortut tekee valmislevyistä parissa minuutissa mutta kotiin tulee joulun tuntua. Tee riisipuuro uunissa, niin säästyt vahtimiselta ja makukin on melkeinpä parempi. Pipareita voit ostaa vaikka kaupasta ja laittaa johonkin purkkiin näkösälle, samoin pähkinöitä.

Kyllä se joulu tulee pienemmälläkin koristelulla. Yrittäkää pitää vaikka yksi huone sellaisena missä on jouluista ja rakkaimmat koristeet esillä.
 
  • Tykkää
Reactions: Titi-Uu
[QUOTE="aloittaja";25094748]No ei kyllä laiteta kuusta. enkä ehdi/ kykene leipomaankaan enää mitään tässä tavaran paljoudessa. kaikki mullinmallin jne. Kyllä me onneksi aatoksi päästään mun vanhemmille , jossa joulua kuiteskin. Mutta on kyllä haikeeta kun ei ole kotona joulua yhtään tänä vuonna.[/QUOTE]

Vaikutat jo siltä, että ei sua huvitakaan laittaa. Tässä on kuukausi aikaa ja leipomiseenkaan ei mene ku hetki. Ja jos et jaksa/halua leipoa, niin kaupasta saa valmiina.
Joulukuusi on nätti ilman koristeitakin, vaikka suihkuttelette spraylunta ja jotain semmosia koristeita mitkä voi mennä vaikka roskiin, jos on niin kauheesti vaivaa purkaa kuusi. Kuusenkin vois laittaa jo pitkälti ennen joulua ja muutenkin luoda sitä joulutunnelmaa vaikka jo heti tänään.
Huonekalut teillä kuitenkin on pääosin paikoillaan, joten muuttolaatikot johonkin tiettyyn paikkaan pinoon siististi niin ei häiritse.

Omasta itsestä se on vaan kiinni =)
 
vv
Onhan se muutto lapsiperheen kanssa niin iso hässäkkä ettei siinä taida ehtiä ajatella joulua sen enempää. Voisko ne lapset jäädä sinne mummulaan yöksi? Saisivat rauhassa leikkiä uusilla leluilla, ja te saisitte pakata, suklaarasian kera.
 
"elämää"
Vaikutat jo siltä, että ei sua huvitakaan laittaa. Tässä on kuukausi aikaa ja leipomiseenkaan ei mene ku hetki. Ja jos et jaksa/halua leipoa, niin kaupasta saa valmiina.
Joulukuusi on nätti ilman koristeitakin, vaikka suihkuttelette spraylunta ja jotain semmosia koristeita mitkä voi mennä vaikka roskiin, jos on niin kauheesti vaivaa purkaa kuusi. Kuusenkin vois laittaa jo pitkälti ennen joulua ja muutenkin luoda sitä joulutunnelmaa vaikka jo heti tänään.
Huonekalut teillä kuitenkin on pääosin paikoillaan, joten muuttolaatikot johonkin tiettyyn paikkaan pinoon siististi niin ei häiritse.

Omasta itsestä se on vaan kiinni =)
Tai osaa vaan pitää järjen päässä. Muutto on jo niin iso rumba ja stressin aihe
että siinä on jo tarpeeksi
 
"Minni"
Oon edellisten kanssa samoilla linjoilla, et turha marista jossei jaksa mitään asian eteen tehdä. Joulujutut yhteen laatikkoon mihin sit helppo lätkästä. Jouluvalojen viritys ei jonkun kaapin päälle/maljakkoon/ikkunan ympärille ei paljoa vaivaa vaadi ja tuo tosi paljon tunnelmaa. Samaten muutaman joulukoristeen ripottelu sinne tänne ei pitäs suuria ponnistuksia vaatia. Eikö lapsia voi ottaa mukaan siihen joulukoristeiden laittoon jos itelle ylivoimaista? Ostat ruuat valmiina kaupasta niin ei tarvi niiden kans ihmetellä.
 
näin
[QUOTE="heh";25094881]Teillä ei sentään ole kukaan perheen jäsen sairaalassa ja pääsette aattona joulupöydän ääreen....mikä tässä on ongelma???[/QUOTE]

Onko sulle joku ongelma, jos joku ei laita joulua? Miksi?
 
"heh"
Alkuperäinen kirjoittaja näin;25094895:
Onko sulle joku ongelma, jos joku ei laita joulua? Miksi?
Siis häh, mitähän mahdat tarkoittaa?? Mähän juuri kritisoin sitä, kun ap ottaa paineet siitä, että ei saa kotona joulua laitettua. Jos ei jaksa, niin ei laita. Mitä sitä täällä vinkumaan.
 
"vieras"
Kyllä tulee joulu jos niin haluat ja päätät. Muuttoshow keskeytetään aatoksi ja laitetaan valot pois ja kynttilöitä päälle ja joulumusiikkia hiljaiselle ja rauhoitutaan ja laitetaan kaupan valmiit jouluruuat pöytään.
 
"heh"
[QUOTE="heh";25094923]Siis häh, mitähän mahdat tarkoittaa?? Mähän juuri kritisoin sitä, kun ap ottaa paineet siitä, että ei saa kotona joulua laitettua. Jos ei jaksa, niin ei laita. Mitä sitä täällä vinkumaan.[/QUOTE]

Siis tarkoitan sitä, että ymmärsin että ap haluaisi kotiin joulun, mutta ei saa sitä. Eihän siihen ole muuta ratkaisua kuin joko laittaa tai olla laittamatta. MOnet eivät voi edes valita.
 
Khimaira
Ostatte ruokia mahdollismman pitkälle valmiina/ puolivalmiina ( esim. pakastepiirakat, valmiit laatikot, tms ) tai sitten teet ruuat etukäteen pakkaseen. Kuusi voi olla jo vaikka viikko ennen joulua, samoin koristelut. Sitten vaan joulun jälkeen koristeet omaan lootaansa ja muuttoautoon.
Keittiön tarvikkeita ei kuitenkaan voi kaikkia pakata paljoa ennen muuttoa, joten voi sinne jättää sellaisia vehkeitä että saa jouluaterian koottua. Kerran syötte aattona vanhemmillanne, niin ei varmaan ole edes olennaista hommata kotiin kamalsti jouluruokaa..?

Myös me ollaan muutettu juuri ennen uutta vuotta, eikä siinä ollut mitään ongelmaa- päinvastoin- lapsista oli mukavaa ja erilaista kun saivat nukkua lattialla retkeilyhengessä, syödä pahvilaatikon päällä ja rakentaa huoletta majoja pahvilaatikoiden keskellä :xmas:
 
[QUOTE="elämää";25094887]Tai osaa vaan pitää järjen päässä. Muutto on jo niin iso rumba ja stressin aihe
että siinä on jo tarpeeksi[/QUOTE]
Itsekin jouluaikaan muuttoa tehneenä tiedän mitä se on, mutta stressiä en ottanut. Oon aina pitänyt joulusta eikä tullut mieleenkään riistää lasten hössötystä pipareista, jouluvaloista, kuusenkoristelusta. Pienikin tunnelma riittää lapsille =)
 
"heh"
Veikkaanpa, että muistelle tätä joulua vielä joskus huvittuneena :) Lapsillekin tuosta voisi saada ihan hauskan "seikkailun" jos vain haluaisi, mutta ilmeisesti ap ei halua.
 

Yhteistyössä