Meneekö tieto pahoinpitelystä sosiaalitoimistoon?

  • Viestiketjun aloittaja "riksa"
  • Ensimmäinen viesti
"riksa"
Sattui sellainen ikävä yhteenotto viikonloppuna baarissa, tulin löyneeksi tisseihini tarttunutta miestä turpaan. Ei ilmeisesti sattunut kovasti kun alko vaan nauraa mutta sanoi tekevänsä rikosilmoituksen minusta. Mietin, että meneekö tieto sosiaalitoimistoon? Ei kai ne lapsia voi tuon takia huostaanottaa?
 
"Sirkkeli"
No ei tietenkään ota lapsia huostaan. Tuskin edes menee tietoa sossuun. Ja tuskin äijä mitään rikosilmoitusta tekee. Ja jos tekee, niin teet ilmoituksen seksuaalisesta ahdistelusta.
 
"riksa"
Joku oli eilen yrittäny soittaa tuntemattomasta kun oli töissä, mietin että olisko ollut poliisi. Eikös ne soita tuntemattomasta. Eli silloin se jätkä olis tehnyt sen ilmoituksen. Ensin naureskeli ja sitten karjaisi että hän tekee rikosilmoituksen noin hullusta akasta. Jauhoi sitä kun lähdin kaverin kanssa kävelemään kotia kohti niin seurasi jonkun sata metriä ja raivosi että poliisi ottaa yhteyttä. Hänen veljensä on poliisi ja tietää että pahoinpitelysyytteen saan jne.
 
"riksa"
Mietin vaan kun lapseni ovat muun syyn takia lastensuojelun asiakkaita niin jos sossu saa tietää tästä niin sehän on hyvä syy (väkivaltainen äiti) ottaa lapset pois. Pelkään tätä.
 
"ups"
[QUOTE="riksa";28995416]Joku oli eilen yrittäny soittaa tuntemattomasta kun oli töissä, mietin että olisko ollut poliisi. Eikös ne soita tuntemattomasta. Eli silloin se jätkä olis tehnyt sen ilmoituksen. Ensin naureskeli ja sitten karjaisi että hän tekee rikosilmoituksen noin hullusta akasta. Jauhoi sitä kun lähdin kaverin kanssa kävelemään kotia kohti niin seurasi jonkun sata metriä ja raivosi että poliisi ottaa yhteyttä. Hänen veljensä on poliisi ja tietää että pahoinpitelysyytteen saan jne.[/QUOTE]

Ei poliisit soita tuntemattomana. Numero näkyy kyllä. Nolo äijä jos naisen läpsäisystä tehdä rikosilmoituksen. Mutta luulen että toi on ollut kännisen ja nolostuneen miehen uhoomista. Ja sinä oot vahvoilla jos itse on ensin käynyt käsiksi.
 

Yhteistyössä