Menkkamaista tunnetta ja silti raskaana?

  • Viestiketjun aloittaja hammasten kiristys
  • Ensimmäinen viesti
hammasten kiristys
Sunnuntaina pitäis alkaa menkat... ellei ole käynyt niin onnellisesti että olisin raskaana... Toivo eli tähän aamuun saakka... Nyt on niiiiiin sellainen olo, että menkat alkais mutta voiko se silti olla sellainen olo vaikka raskaana oliskin?
 
"jou"
menkkaoireet,kokoajan tuntu et nyt lorahtaa housuun.mUTTA VUOTOA EI TULLUT.Pahemmat jomotukset kun normaalisti.Ja kesti pitkään ehkä 2vko.Sit loppu. Ja raskaan 2kertaa.
 
"typykkä"
[QUOTE="jou";24289229]menkkaoireet,kokoajan tuntu et nyt lorahtaa housuun.mUTTA VUOTOA EI TULLUT.Pahemmat jomotukset kun normaalisti.Ja kesti pitkään ehkä 2vko.Sit loppu. Ja raskaan 2kertaa.[/QUOTE]

samat! ja kaks kertaa
 
Mulla oli monta päivää ihan sellanen olo että menkat alkaa- kivut ja kaikki. No sit rupeskin vuotamaan vähän verta, kerkesin jo pettyä, et se oli siinä. Mut vuoto loppuikin ja kivut vaan jatkui, muutaman päivän päästä testi näyttikin plussaa. :) ja näin on ollu molemmissa raskauksissa.
 
hammasten kiristys
Välistä on kyllä sellainen olo, että ei ne menkat ala, mutta välistä on sellainen olo, että ihan just kohta ne alkaa ja oireet on kovat. Mutta se tässä on erilaista, että yleensä vasta n. vuorokautta aikasemin alkaa oireet ja nyt ne alko kahta vuorokautta ennen ja mulla alkaa yleensä menkat melkeen tunnilleen...
 

Yhteistyössä