miehen jatkuva halu

\
Alkuperäinen kirjoittaja 26.06.2006 klo 08:26 jaska kirjoitti:
kai sitä voi antaa kroppansa toisen käyttöön rakkaudesta, mutta sitä ei sitten pidä kertoa. Tuskin yksikään mies haluu sellasta "raiskasin vaimoni"-fiilistä. Harvoissa parisuhteissa seksihalut kohtaa ja se siitä tulee aina jotain ongelmia... jos joku tietäis ratkasun ni se olis aika rikas :D
Ei toimi ainakaan mulla.Tulee v.ittumainen olo sen jälkeen.Ihan kuin olisi hyväksikäytetty. :kieh:
 
Toinenkin Mies
Meillä on yhteiseloa kestänyt jo kymmenisen vuotta ja parisuhteemme toimii erittäin hyvin... Paitsi seksin saralla. :'(

Puolisoni ei todellakaan ole mitenkään aktiivinen seksin suhteen vaikka tämän keskusteluketjun pohjalta voisi niin olettaakin. Osoitan (omasta mielestäni) paljon hellyyttä ja kiintymystäni hyväilemällä, halailemalla, pussailemalla... Tämä ei kuitenkaan ole mitään kopelointia tai kourimista.

Voimme keskustella asioista toistemme kanssa vapautuneesti ja olemme muutenkin onnellisia toistemme kanssa.

Haluaisin seksiä mielestäni ihan normaalisti eli pari-kolme kertaa viikossa. Olisin toki tyytyväinen jos saisi edes kerran viikossa. Vaimoni mielestä tämäkin on kohtuuttoman paljon. :( Kyse ei toki ole siitä ettei HÄNKIN nauttisi seksistä. Rakastelun päättyessä myös hän on aina saanut ainakin yhden orgasmin. Ehkä juuri tämän takia hän aina vetoaa siihen että laatu korvaa määrän.

Koskaan (toivottavasti) hän ei ole avannut jalkojaan vain siksi että (vain) minä haluan. Mutta onneksi hän ei ole mustasukkainen vaan ymmärtää miksi joskus katson pornoa ja...! ;)

Jos saan antaa teille naisille pienen neuvon niin mies kaipaa myös niitä hellittelyjä ja hyväilyjä siinä missä nainenkin. Vielä jos tämä huipentuu erogeenisten alueiden sivelyyn ja totemukseen "Oho! Tulipas siitä komea! Pitäiskö sitä vaikka puristaa"... Ai Ai kun mies tykkää. :)
 
Eräs vaimo
Minä suostun seksiin, jos mieheni haluaa, vaikkei itsellä olisikaan sellainen fiilis. Monesti se sitten johtaa siihen, että minäkin haluan orgasmin, mutta joskus en edes halua yrittää orgasmia, ja sanon sen miehelleni, eikä hän suutu, kysyy vaan, että onko se varmasti ok mulle jos hän touhuaa loppuun mun kimpussa. Mulle se on ok, koska haluan tuottaa miehelleni mielihyvää, vaikka en itse aina pystyisikään olemaan "samalla aaltopituudella", vaikka kyllä haluaisin olla.

Mutta se on harmillista, kun minä olen aloitteentekijänä (harvoin), niin jos mies ei haluakaan, se tuntuu pahalta, ja niiden pakkien takia sitä on arempi ehdottelemaankaan mitään. Kun minun täytyy virittäytyä tunnelmaan ajoissa, en syty ihan hetkessä, niin tuntuu vaikealta saada molempien halut kohtaamaan yhtä aikaa. Silloin kun mies ilmaisee halunsa, minun on jo "myöhäistä" alkaa lämpiämään ja suorituspaineita siinä tulee, kun tuntuu, että nyt pitäis päästä äkkiä siihen tunnelmaan. Rakastan miestäni ja hän hellii minua ilman seksiäkin, mutta jostain syystä hän ei sytytä minua tuosta vain. Yhden aikaisemman poikaystävän kanssa seksi oli todella mahtavaa, olin melkein koko ajan märkä hänen lähellään, teki niin paljon mieli, että ihan jomotti alapäässä. Mutta hänen kanssaan ei vakava parisuhde olisi tullut kysymykseen. Kaikkea ei voi saada... Onnellisempi varmasti olen tässä suhteessa, vaikka seksi ei (läheskään) yhtä mahtavaa olekaan. Välillä ajatus vieraasta miehestä kiihottaa, mutta todellisuudessa en voisi tehdä sitä miehelleni ja meille.
 
mies vailla vertaa
Jos seksiä harrastetaan useammin, jaksaa mieskin sitten myös pelkästään halia ja pusia.

Jos seksiä ei harrasteta kuin kerran pari kuussa, enemmän tai vähemmän, niin se pelkkä halipusiminen ei onnistu kun housuissa alkaa pakottamaan.

Nih.
 
S-mies
\
Alkuperäinen kirjoittaja 15.08.2006 klo 11:07 mies vailla vertaa kirjoitti:
Jos seksiä harrastetaan useammin, jaksaa mieskin sitten myös pelkästään halia ja pusia.

Jos seksiä ei harrasteta kuin kerran pari kuussa, enemmän tai vähemmän, niin se pelkkä halipusiminen ei onnistu kun housuissa alkaa pakottamaan.

Nih.
Jep valitettavan usein mullakin asia menee näin->

Seksiä jonka jälkeen halipusuttelua!
Oikein hyvää seksiä ja paljon niin myös jälkikäteen paljon halipusuttelua.

Eikös taas naisilla yleistetysti asia taas ole
Halipusuttelua -> Seksiä

Eli ristiin mennään niin pirusti =)


 

Yhteistyössä