Mieheni oli kuulemma raskauden alussa halunnut palata exänsä kanssa yhteen..

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Kertoi siitä nyt kun olen juuri synnyttänyt :( exää ei ollut kiinnostanut..koko raskauden ajan seksi oli hyvin vähissä ja sain pakkeja kerta toisensa jälkeen eli tässä vissiin syy :(
Nyt haluaa olla kanssani mutta päässäni pauhaa että vain siksi kun ex ei lämmennyt.
olisi siis jättänyt minut silloin..mitä ihmettä nyt teen??
 
vierailija
No onpas idiootti mies! Miksi tuosta piti ylipäätään sinulle avautua? Tietäähän sen, että tuollaisesta loukkaantuu ja jää vaivaamaan. Inhottava tilanne. Voisiko olla, että miestäsi on uusi elämäntilanne alkanut pelottamaan ja siksi alkoi haikailla exänsä perään? Kannattaa asiasta keskustella perusteellisesti ja miettiä sitten, voitko jatkaa sen ihmisen kanssa eteenpäin ilman, että asia jää väliinne kinnaamaan.
 
vierailija
Miehesi saattaa olla yksi niistä monista, joiden kiinnostus ja uskollisuus kulkevat käsi kädessä sen kanssa, kuinka haluttavana he naistaan pitävät. Raskaana lihoo ja tulee itso vatsa, joten silmät ja uskollisuus kääntyvät välittömästi toisaalle.
Kun tämän ominaisuuden nyt miehessäsi tiedät, tiedät myös, että suhde jatkuu, jos pidät itsesi haluttavan näköisenä. Seuraavassa raskaudessa varmasti sama juttu, samoin 10 vuoden päästä tulee ikäkriisi, jolloin miehesi alkaa katselemaan nuorempia.
Tältä pohjalta voit itse miettiä, haluatko jatkaa tämän miehen kanssa, vai laitatko kiertoon. Suurin osa on samanlaisia, joten ei välttämättä vaihtamalla parane. Nykyään eroaminen on niin helppoa ja tavallista, ettei kannata kuvitella yhdenkään suhteen kestävän loppuelämää.
 

Yhteistyössä