Miehille stimuloidaan supistuksia!

  • Viestiketjun aloittaja Siittäs saavat :)
  • Ensimmäinen viesti
en oikein kässää
Alkuperäinen kirjoittaja kieh kjäh;27914720:
:kieh: :LOL:

Toi stimulaatio pitäisi olla pakollinen jokaiselle miehelle, josta on tulossa isä.
Miksi?? Miksi miehen pitäisi tuntea synnytyskivut joita luonto ei tarkoittanut miehelle vaan naiselle?
 
Alkuperäinen kirjoittaja Isämies;27914885:
Sovinisti minussa on aina ollut sitä mieltä, että mikäli raskaus ja synnytys olisi mahdollista siirtää miehille, näin olisi tehty jo ihmiskunnan aamuhämärissä.
Miksi ihmeessä? Patriarkaalisesta näkökannasta katsoen ovat kaikki moiseen vähäänkään viittaavat tapahtumat naisen elämässä olleet epäpyhää, saastaista ja muutenkin kunnianmenetystä yms. Miten se muuttuisi, jos mies kokisi sen mitä nainen? Vai miehen kohdalla se olisikin pyhää ja arvokasta?
 
"ehkäpä"
Miksi? Useimmat meistä naisista vapaaehtoisesti haluaa tulla raskaaksi saadakseen lapsen ja samalla tiedetään että synnyttäminen on kivuliasta.
Ehkä siksi, että ihminen joka on kokenut saman osaa tukea paremmin. Sehän vertaistuen idea juuri on. Isillä olisi oikeasti ajatukset tukemisessa ja olon helpottamisessa eikä vain tyhjänpanttina olemisena. Monet isöthän ovat sanoneet etteivät oinein osaa auttaa kun eivät voi tajutaiten kipeenä toinwn on. Jäisi ehkä tekniikan näpertelykin vähemmälle kun yrittäisi oikeadti helpottaa synnyttäjän oloa. Jasynnyttäjälläkin olisi luotto tukijaan koska tietäisi toisen tietävän miltä tuntuu.
 
hellsbells
Toihan on ihan hauska pätkä :-D
Kyllä mun mies on sanonut, että olis kiva tietää miltä raskaus ja synnytys tuntuu. Eikä varmasti ole ainoa mies maailmassa kun ainakin sanoo noin.
 
[QUOTE="ehkäpä";27914961]Ehkä siksi, että ihminen joka on kokenut saman osaa tukea paremmin. Sehän vertaistuen idea juuri on. Isillä olisi oikeasti ajatukset tukemisessa ja olon helpottamisessa eikä vain tyhjänpanttina olemisena. Monet isöthän ovat sanoneet etteivät oinein osaa auttaa kun eivät voi tajutaiten kipeenä toinwn on. Jäisi ehkä tekniikan näpertelykin vähemmälle kun yrittäisi oikeadti helpottaa synnyttäjän oloa. Jasynnyttäjälläkin olisi luotto tukijaan koska tietäisi toisen tietävän miltä tuntuu.[/QUOTE]

Eikö se läsnäolo ole jo tukena olemista?Eikä se jo riitä?
Mä en edelleenkään ole sitä mieltä että miestenkin pitäisi tuntea synnytyskivut.Olen kai outo tapaus:D
 
Kyllä ton olisi hyvä kokea juuri kaikki isäksi tulevat, että osaisivat vähän suhtautua siihen synnytykseen. Jotkut miehet vähättelevät todella paljon kipua ja työtä minkä nainen joutuu tekemään saadakseen vauvan ulos.
 

Yhteistyössä