Mielipiteenne keksimästäni vitsistä?

  • Viestiketjun aloittaja Aikuinen Nainen 16v
  • Ensimmäinen viesti
Aikuinen Nainen 16v
*Erittäin vaikeasti kehitysvammainen Heli Hannele 13v itkee hysteerisesti kun synnyttää vauvaa ja vauva ei mahdu millään syntymään ahtaan lantion läpi niin kätilö repii veitsellä tämän tytön vatsan auki ja ottaa vauvan ulos kohdusta, kätilö kiroaa huomatessaan että vauva on kuollut poika joka vaikeasti epämuodostunut epäsikiö, kätilö paiskaa vauvan nurkkaan, tämä tyttö jää yksin huoneeseen kuolemaan tai niin tämä tyttö ainakin luulee sillä mielisairas isoveli Herman-Herkko 19v tulee tämän tytön päälle nussimaan tätä tyttöä ahmiessaan samalla tämän tytön sisäelimiä vuonna 1564*
 
Monilla ihan normaaleilla ihmisillä on väkivaltainen mielikuvitus. Näin mielenterveyshoitajan näkökulmasta ero sairaan ja terveen välillä on ainoastaan se, että sairas toteuttaa sen mitä päänsä sisällä näkee, eikä näe siinä mitään kyseenalaista, kun terve sen sijaan pystyy erottamaan mikä on pelkkää mielen tuotetta, eikä sitä sovi käytännössä toteuttaa.

Minusta tarinasi kertoo, että sinulla on mielikuvitusta ja visuaalista näkemystä, jota kannattaisi jalostaa. Jos tekstisi muuttaisi kuviksi, siitä saisi melkoisen vaikuttavan kohtauksen vaikkapa elokuvaan. Toisaalta tekstin lapsenomaisuus kielii siitä, että mielesi luoman näyn jalostamiseen vaadittavan kypsyyden kehittyminen vaatii vielä aikansa.

Epäilen, että olet nuori poika, tai olet tyttö, joka on lapsuudessaan kärsinyt seksuaalisesta hyväksikäytöstä, mutta jos satutkin olemaan aikuinen ihminen, silloin kannattaa harkita mielenterveystoimiston apua. Tuollainen mielikuvitus on ihan terveen rajoissa, kun on kyse nuoresta, joka hakee rajojaan ja pyrkii löytämään ulottuvuuksia, joihin voi kurottaa polttamatta siipiään, mutta aikuisen rajojen pitäisi olla jo selvät.
 

Yhteistyössä