Mielipiteitä hiuksistani :) !

ugg
Osta feelunique.comista Orofluido Beauty Elixiriä. Laitetaan etenkin latvoihin (pyyhekuiviin hiuksiin). Riittoisa ihmeaine, joka tuoksuukin hyvältä.

Loden ehdotus näyttää kivalta!
 
"vieras"
Kivannäköinen ja sopii sulle. En tiedä miten sitä pitäisi muuttaa. Älä ainakaan mene kampaajalle ja sano, että tee mitä tykkäät. Kampaajat leikkaa kaikille mahdollisimman lyhyen tukan, jos sanoo noin. Tai sitten tekevät kauheannäköisen mummontukan :D
 
femin
Oisin veikannut sua noiden kuvien perusteella 13-vuotiaaksi... :D

Värjää suklaanruskeaksi, laita vaaleita raitoja ja lopeta tupeeraaminen. :) Otsatukka kannattaa myös kasvattaa kokonaan pois, tai vaihtaa ainakin vinoon "revittyyn."
 
Tupeeraamista en lopeta kyllä, mutta värjäsin just tummanruskeaksi, löysin koneelta tämän kuvan ja aattelin että kai se olis kiva taas:


Pidennyksetkin tulossa.. Katotaan mitä tulee, toisaalta en haluis otsahiuksia pois, katsoo sitten kun kasvaa leikattavaan pituuteen, leikkaanko.
 
Niin ja raitoihin en kyllä ole yhtään mieltynyt, kun kuitenkin tupeeraan, vaikka kuka sanois mitä, ja on kerroksittain leikatut hiukset. En halua väkisillä mitään aikuismaista, enemmän mietin, että mikä mulle käy, kun tosiaan tuo punertava kyllästyttää.
 
7thHeaven
Et oo kyllä muuttunu yhtään vuosien mittaan, muistan sut kyseenalaisilta foorumeilta :D
Mut ei se oo ollenkaan paha juttu!
Tuo tummanruskea pitkä näyttää ainakin kuvassa parhaimmalle :)
 
"vieras"
Alkuperäinen kirjoittaja Björn;26191655:
Siksi kirjoitinkin, että jos haluat. Ja eikös parikymppiset juurikin ole sinun näköisiäsi? :) Siistinnäköiset aikuiset sitten erikseen.
No ei todellakaan mitenkään yleisesti ottaen parikymppiset ole tuon näköisiä, siis tyyliltään. Ei sillä, että tuo olis niinkään huono tyyli, mutta ei se mikään "normi" kyllä todellakaan ole tuon ikäisille. Mutta siis toki kukin tyylinsä mukaan ja hälle tuo näyttää istuvan persoonaan.
 
  • Tykkää
Reactions: MINTYNEN
[QUOTE="vieras";26193660]No ei todellakaan mitenkään yleisesti ottaen parikymppiset ole tuon näköisiä, siis tyyliltään. Ei sillä, että tuo olis niinkään huono tyyli, mutta ei se mikään "normi" kyllä todellakaan ole tuon ikäisille. Mutta siis toki kukin tyylinsä mukaan ja hälle tuo näyttää istuvan persoonaan.[/QUOTE]

Juu, kyllä kai parikymppiset yleisesti ottaen ovat jo aikuismaisempia. Mutta siis niin, kukin tyylillään, ei siinä mitään.
Vaikea ehdottaa mitään, kun oma tyyli niin tyystin erilainen. Mietin vaan, että menee ihana tukka ja nätti naama hukkaan :D.
 
  • Tykkää
Reactions: fortunate
[QUOTE="vieras";26193642]Oletpa söpö ja nätti, näytät tosiaan ihan Ronja Ryövärintyttäreltä. Minkä ikäinen olet? :)[/QUOTE]
Kiitos paljon! Oon 20, tuossa viimeisimmässä kuvassa pari postia ylempänä 19.
 
"Sirkkeli"
  • Tykkää
Reactions: MINTYNEN
[QUOTE="Sirkkeli";26193951]Tässä kuvassa olet kyllä tosi nätti! Kannatan tätä väriä ja tyyliä. Ja tosta tikusta poskessa sain rytmihäiriötä. Herranjestas missä paikassa lävistys :eek: Taidan olla tullut vanhaksi :)[/QUOTE]

Peesi. Tumma kyllä sopii sinulle. Mutta tuon otsiksen kasvattaisin pois.
 

Yhteistyössä