Mies armeijaan-pärjäänkö?

Mies joutui aikoinaan jättämään armeijan kesken loukkaantumisen+topilasajan takia, tätä ennen oli lykännyt inttiä opintojen vuoksi. Ensi kuussa palvelukseen on astuttava ja sitä on jäljellä vajaa 5 kuukautta. Minä jään kotiin 1v7kk pojan ja 2kk tytön kanssa, perheeseen kuuluu myös kissa ja koira. Mitä luulette, pärjäänkö yksin tämän katraan kanssa? Lähimmät sukulaiset asuvat n.300km päässä ja ajokorttia en omista. Omasta mielestä lemmikit ovat hieman liikaa tämänhetkiselle jaksamiselleni, mutta mihinkä ne laittaisi juuri tuoksi vajaaksi puoleksi vuodeksikaan.

Toinen juttu on Kelan myöntämä sotilasavustus. Ajattelimme pyytää Kelalta tukea hankkiaksemme kaksostenrattaat, jotta saisin kuljetettua muksuja neuvolassa, kaupassa sekä leikkipuistossa jonne on matkaa pari sataa metriä ja joka on lähin leikkipaikka.(Vuokra-asuntomme pihapiirissä ei ole minkäänlaista leikkipihaa) Kysyimme Kelalta asiaa, ja he korvaavat vasta kun rattaat on ostettu. Mistä siis repäisemme muutaman sata euroa rattaisiin?

Miehen lähenevä lähtö alkaa ahdistaa, tällä paikkakunnalla minulla ei vielä muuta tukiverkkoa ole.
 
paikkakuntanne esim sosiaalitoimistosta, auttaako he esim lastenhoidossa tuona aikana? Nimittäin kun kaverini oli aikoinaan samassa tilanteessa että mies lähti armeijaan ja nainen jäi yksin pienten lasten kanssa, sosiaalitoimen kautta heille järjestettiin kotiin apua joko lastenhoitoon tai ihan arjen pyörittämiseen. Uskon kyllä että tälläisessa tilanteessa tuollaista apua annetaan.

Kovasti jaksamista! :hug:
 

Yhteistyössä