Mies armeijassa!

Onko kellään samaa tilannetta että mies armeijassa ja esikoinen syntyy sinä aikana.
Mieheni lähti maanantaina armeijaan ja tämä on tosi raskasta ollut. Kauhia ikävä toista ja itkettäny koko viikon.
Nyt tuntuu että tästä päivästä tulee hyvä päivä, toivottavasti tää ikävä tästä helpottaa. :heart: :heart:
 
Metsänlintu
Kyllä sä selviät.Muistan sen ikävän,se on ihan mieletön,saati jos on raskaana,eka lapsi ja herkässä tilassa.Itse en ollut edes raskaana ja voin vain kuvitella miltä susta tuntuu... :hug: Teidän täytyy vain uskoa siihen että kaikki menee hyvin.Tsemppiä,olo helpottuu kyllä jonkin ajan päästä! :) :wave:
 
äiskä 87
tuttu tunne, tosin meidän vauvamme on jo lähes vuoden....ja mies lähti kans maanantaina, tulee vasta viikon päästä. joka ilta itkettää, kauhea ikävä, mutta kyllä se helpottaa kun päivät kuluu.itellä helpotti se kun kuuli että miehellä olo helpotti sielä.kyllä sinäkin jaksat, vaikka varmasti on rankkaa kun ei voi raskautta jakaa sen toisen osapuolen kanssa täysin, ja ne hormonitkin vielä....itellä harmittaa kauheasti kun isi ei nää tytön hassutuksia ja uusia temppuja...tsemmpiä!! :hug:
 
Siitä selviää ihan totta!!! Ikävä oli kamala, mutta kun vauva tulee niin sitten on puuhaa. Oma mieheni sai silloin lomaa 3 yötä viikossa + viikonloput, eli oltiin yleensä 1 yö viikossa erossa. Kaikki helpottuu, kun vauva syntyy!!! Tsemppiä!!!
 
heips!

meidän isukki on tällä hetkellä armeijassa... Oli odotusaikana ja nyt kun lapsi on syntynyt!! poika on nyt 1.5 kk!!

Odotusaikana neuvolassa luokiteltiin miut masentuneeksi vaikka alakulo ja jatkuva itkuisuus johtui vain ikävästä miestäni kohtaan!!

Siinä odotusaikana kun kerkesi sitten tapahtua yhtä sun toista ni se ikävä olikin jo toisarvonen asia.. loppuraskautta kohden vloput muuttui riitelyksi siitä pääseekö mies varmasti synnytykseen mukaan!!

Nyt kun lapsi on syntynyt menee vloput kuin sumussa... tahtoisi viettää miehen kanssa aikaa mutta aika on kortilla... muutenkin ku tuntuu että yksikseenkä ei kerkeä täällä mitään muuta tekemään ku olemaan pienen seurana!!

Parisuhde on koetuksella kun pieni vaava syntyy parisuhteeseen jossa mies on armeijassa.... yhteistä aikaa löytyy vielä vähemmn kun se vloppu mikä ennen oli!!!

stemppiä ja jaksamista!!!

Varmasti pärjäät vaikka mies on armeijassa =)
 
vierastuttu

Mie olin raskaana kun mies oli intissä, ja yhdessä ollaan sillosesta välimatkasta huolimatta! Intistä saa kyllä kyydin vaikka leiriltä synnytykseen, jos asuu suht. lähellä inttipaikkaa. Tottakai teillä on ikävä toisianne! :hug:
 
jooh mut tosissaan uskoisin että parisuhde kestää jos se kestää armeijan.... Nyt on ukkoa jo ihan sika ikävä vaikka on ollu vast 5 päivää pois...asiaan voi kyllä vaikuttaa että tiedän mieheni olevan kiinni tän vlopun eikä tule kotia...nyyh
 

Yhteistyössä