Mies kertoo jotain uskomatonta..uskoa vai ei? :( (älä avaa jos haluat paljastuksia, niitä ei ole)

  • Viestiketjun aloittaja "Vaimoke"
  • Ensimmäinen viesti
"mii"
Kyllä se miehesi on käynyt viimeiset 10 vuotta meidän seniori keramiikkakurssilla.
Kovasti harmitteli että aina joutuu hävittämään kaikki kauniit ruukut mitkä on tehnyt. Eihän se voi todistaa sitä sinulle kun suurin osa meidän kerholaisista on jo edesmenneitä. Minäkin harvoina selkeinä hetkinäni tämän kirjoitin.
Terveisin: Tyyne 90v. (dementikko)
 
ok
[QUOTE="vieras";28469878]Ja mitä ihmeen estettä on kertoa jonkun harhoista joista ei kukaan muu tiedä? :D
Vai onko se harha se, että ap kuvittelee kaikkien näkevän koneelta hänen miehensä nimen?[/QUOTE]

Jaah, mistäs tiedät ettei kukaan muu tiedä? Ja lisäksi ovat toisten asioita, ei omia.

Mites tääkin ketju on täynnä ap:n haukkumista. Rankka paikka hänelle. Tää on niin tätä palstaa...
 
"Jeppu"
Tässä esimerkki ihan elävästä elämästä, joka on siis 100% varmuudella tapahtunut: eräs kolmekymppinen mies oli ollut ryyppyviikonlopussa pomonsa kanssa. Tällä miehellä ei ollut ollut minkäänlaisia mielenterveysongelmia tai harhoja aiemmin ja viikonlopun jälkeen hän kertoi paniikissa puolisolleen, että siinä ryypätessä pomo oli humalapäissään kertonut suunnitelleensa tappavansa tämän miehen ja miehen perheen. Oli kertonut melko yksityiskohtaisesti asiasta ja sanonut tyyliin, että myöhemmin kieltää muistavansa viikonlopusta mitään. Miestä ahdisti asia hyvin paljon.

Tiivistän nyt paljon ja kerron, että tulevien viikkojen ja kuukausien aikana tilanne eteni niin, että asia ei jättänyt miestä rauhaan ja hän otti asian puheeksi ensiksi puolison kanssa ja sitten puolison kehotuksesta pomonsa kanssa. Pomo oli vastannut, että ei muista mitään, koska on ollut niin kännissä ja että ei voi sanoa onko kertonut tuollaista tarinaa. Lopulta mies ajautui psykiatriseen hoitoon. Sielläkään lääkärit eivät pystyneet sanoa, että onko juttu harhaa tai psykoosia vai oikeasti tapahtunut, sillä miehellä ei ollut muita psykoosin oireita. Alkoi näyttää siltä, että pomo on oikeasti suunnitellut tappamista. No, vuoden päästä miehelle alkoi sitten tulla muita psykoosioireita ja lopulta hänellä diagnosoitiin skitsofrenia.

Sorry, tämä on tosi huonolla suomella kirjoitettu ja varmaan aika sekava juttu, mutta siis psykoosi voi alkaa myös hyvin yllättäen ilman mitään muita oireita.
 
"vieras"
Jaah, mistäs tiedät ettei kukaan muu tiedä? Ja lisäksi ovat toisten asioita, ei omia.

Mites tääkin ketju on täynnä ap:n haukkumista. Rankka paikka hänelle. Tää on niin tätä palstaa...

Ei kyseenalaistaminen ole haukkumista. :D
Tuollainen, mä haluaisin teiltä neuvoa asiaan josta en teille kuitenkaan kerro, on aika koomista. Eikä edes kovin uskottavaa.
Tää palsta on niin tätä...
 
Niih
Jotkut huumeethan voi aiheuttaa näitä harhoja, vaikka olisi lopettanut käytön jo kauan aikaa sitten.

Mun mummullani oli parkinsonin tauti ja hänellä ei siis ollut mitään psykoosia, mutta hän "näki" kuolleita sukulaisiaan ja keskusteli heidän kanssaan usein, myös muita näköharhoja hänellä oli. En tiedä johtuiko harhat itse sairaudesta vai lääkityksestä vai vähän molemmista. Mummo osittain ymmärsi, että harhat johtuivat sairaudesta, mutta toisaalta hän myös halusi uskoa mukaviin harhoihin.

Miehen tädillä oli joku Lewyn kappale -tauti ja hänelläkin oli ihan hurjia kuuloharhoja ja näköhäiriöitä. Hän oli ajoittain ihan omassa maailmassaan, mutta toisinaan oli ihan täydessä ymmärryksessä.

Olisiko apn miehellä joku tämänlainen tilanne? Ei tarvi ap kertoa, mutta mieti mitä sairauksia miehen lähisuvusta löytyy, tai onko joskus käyttänyt tai kokeillut huumeita.
 

Yhteistyössä