Mies on ollut naimisissa seksinuken kanssa jo 17 vuotta

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Tajuaisin aidon robotin, mutta noissa nukeissa on se ongelma, että ne ovat tosiaan nukkeja. Onhan se hyvää kuntoilua, jos tuollaista 40 kg silikonisäkkiä nostelee asentoja vaihtaessaan, mutta ei siitä hyvää seksiä saa millään ilveellä. Mieluummin joku sellainen viritys, jossa mielen tyydytys tulee virtuaalilasien kautta ja fyysinen tyydytys ihan vaan jollain hilavitkuttimella, joka liikkuu sopivasti ilman, että sen tarvitsee näyttää lainkaan miltään muulta kuin se on. Visuaalinen stimulaatiohan tulee lasien kautta suoraan näköhermolle.

Tulevaisuudessa kuulemma kehitetään kokovartalopukuja, jotka kykenevät simuloimaan virtuaalimaailman ihokontaktit sellaisenaan. Jos saat videolla piiskaa, tunnet sen selässäsi tai jos joku hivelee höyhenellä, senkin pitäisi välittyä oikein. Tuossa skenaariossa robottien osaksi jää lähinnä kehittyneen tekoelon hyödyntäminen kommunikaatioon koska seksileluina ne eivät enää pärjää. Silloin puhutaan aidosta rakkaudesta ihmisen ja koneen välillä.

Tosin voihan alun jutussa kuvatun miehenkin rakkaus olla aitoa, mutta se on toistaiseksi vielä fetissi eikä normaalia rakkautta. Mutta robotiikan kehittyessä koneisiin ei enää rakastuta vain sen takia, että ne ovat koneita vaan koska ne ovat täysin vaihdettavissa päittäin elävän ihmisen kanssa. Silloin kumppaninsa voi aidosti omistaa ja se on monelle ihmiselle liian suuri täky ohitettavaksi.

Naisille muuten on robotteja. Niin nukkeja kuin sitten liikkuvia vehkeitäkin. Fucking machine on suosittu hakutermi pornosivustoilla.
 
  • Tykkää
Reactions: NewYork
vierailija
Linkkikammo vaivaa yhä? Tuolta toisaalta löytyy tällaistakin:
"Käytössä oleva teknologia on helposti saatavissa, algoritmi avointa koodia. "Kuka tahansa, jolla on syväoppimisen taitoja pystyisi samaan", Motherboard toteaa.
Täysin virheetöntä kuvaa tekniikka ei vielä tuota. Esimerkkinä käytetyssä pätkässä näyttelijän naama ei "istu" kohteeseen aina täydellisesti, minkä lisäksi naaman ilmeet näyttävät välillä oudoilta ja tuottavat ihmisroboteista tutun häiritsevän tunteen (uncanny valley -ilmiö).
Ilmiö on kuitenkin jossain määrin huolestuttava, sillä se tulee epäilemättä muuttamaan tapoja, joilla totuutta toisista ihmisistä muokataan. Miltä itsestäsi tuntuisi löytää netistä videoita, joissa naamasi on istutettu täysin tuntemattoman ihmisen kehoon?"
 

Yhteistyössä