mies paukautti:haluaa avioeron

  • Viestiketjun aloittaja vieras
  • Ensimmäinen viesti
vieras
tänään aivan yllättäen paukautti että haluaa avioeron, tätä ennen oli mustasukkainen aivan turhaan (ikinä antanut aihetta) olemme olleet aviossa 20vuotta, ja lapsia on aika monta.. tähänkö tämä sit loppuu :((
 
:( no ois voinu ees jotain selitystä antaa kun tuommoset sanat yhtäkkiä sanoo. vai selittikö miksi haluaa tms?
En osaa kuvitella tuskaa mitä tulee kun on uus vaikia vaihe elämässä alkamassa mahdollisen avioeron takia.. varsinki jos sie et halua erota ja toinen haluaa...
kovasti vaan voimia toivottelen ja yrittäkää pitää välit niin hyvinä että voitte lastenne asioista ainakin keskustella järkevästi mahd.eron jälkeen. :hug:
 
M
Jotenkin nyt tuntuu siltä, että voisko tää sun miehes olla niin lapsellinen että erouhkailulla yrittää saada huomiotasi, että hän voi huonosti. Erittäin raastava tilanne, vielä kun lapset tarvii hoivaa ja huomiota. Yritä olla vahvana ja kerro että nyt on sitten niin vakavasta asiasta kyse, että asiat täytyy käydä perusteellisesti yhdessä läpi. Et hyväksy tuollaisia uhkailuja ilman järkeenkäypää selitystä. Voimia!
 
nykis
Voisiko olla, että miehesi on kehittänyt jonkun mustasukkaisuusdraaman päässään ja on niin varma että sinä olet pettänyt, ettei suostu edes keskustelemaan kanssasi? Toivottavasti hänen mielensä asettuu huomiseen mennessä ja pystytte keskustelemaan asioista.

Se on sitten eri asia, kannattaako tuollaisen kuumakallen kanssa elää vai olisiko sinun pidemmän päälle parempi elää vaan lasten kanssa.
 

Yhteistyössä