Mihin aikaan laitatte vaavinne yöpuulle?

molemmat pojat (esikoinen jo 2v5kk mut edelleen sama uniaika) mennyt noin 2kuisesta säännöllisesti aina klo 20 nukkumaan. Vauvan, 5kk, kanssa käy kyllä joskus niin et saan nukahtamaan sänkyynsä vasta lähempänä ysiä.. Ollaan siis alettu nyt harjoitteleen omaan sänkyyn nukahtamista ja se hidastaa. Jos tissille nukutan ni on kyllä unessa jo 20.
 
Meillä tenava, huomenna 5kk, menee nukkumaan myöskin kahdeksalta, joko nukahtaa syliin tai sitten vien petiin omaan huoneeseensa kahdeksalta. Heräilläänkin sitten tosin hyvissä ajoin, eli siinä kuuden maissa noustaan :LOL:
 
Meidän 5kk vauva, laittaa nukkumaan siinä 21 pintaan puolen tunnin mittarilla eli 20:30-21:30, mutta lähes aina se tuppaa olemaan aika lailla tuol 21 =) Herää aamulla 6:30-7:30, syö yöllä vielä 2 kertaa..
 
Meillä tyttö on 7,5kk nyt. Alkuunsa meni yöunille jo klo 19 maissa, nykyään on venynyt niinkin myöhälle kuin 19.30-20.30. :D Aika on liukuva, koska laitetaan sänkyynsä, kun näyttää väsyneeltä. Iltapala syödään siinä 18.45, iltapesut tehdään n. klo 19. Pesujen jälkeen ottaa vielä pullosta maitoa sylissä. :heart: Nukkuu aamuun n. klo 6.30 saakka, jolloin juodaan aamumaito ja köllötellään vielä tunti-puolitoista. Joskus herää yöllä "touhuilemaan"; käy konttausasentoon tms. Jos on kovin rauhaton, eikä rauhoitu nopeasti, nostamme hänet viereen nukkumaan loppuyöksi. :heart:

Tuossa taisi tulla asiaa vähän ohi aiheenkin, mutta haitanneekos tuo... =)
 
Täällä ollaan yökukkujia :) . Vauva, 5 vko:a, menee nukkumaan 22.30-24 välissä ja herää klo 9. Syö yöllä 2-4 kertaa. Taaperomme mennyt vauvasta asti nukkumaan klo 24 ,mutta nykyisin klo 23-23.30 ja herää klo 8 maissa.
 
kyllä se on kaikkien lapsien kohdalla aika lailla ollut aina siinä 21 aikaan.Joskus voi mennä 22.Toki ihan vauva aikana kun ei kun usein söi mutta n.4kk iän jälkeen hyvin vakiintunut aika.tietysti kun kipeänä asiat on erikseen.Normaali tilanteessa siis näin.
 

Yhteistyössä