mihin aikaan teillä alkoi raskaus näkyä vattasta

  • Viestiketjun aloittaja tannn
  • Ensimmäinen viesti
tannn
mulla se on ruvennu näkyyn jo 10 viikolla,suku epäili että on kaksoset tulossa, mutta tänään käytiin ultrassa ja yksi siellä vain kelluu.. :) liekö sitte suku vika se mahan koko, äitillä ollu ihan sama juttu et rupee näkyy tosi ajoissa.
 
3:nella kuulla alkoi näkyä, ensin pienenä turvotuksena. Ja monet sanoivat huomanneensa että odotan, koska kävelin kuulemma kuin ankka :D viidennellä kuulla en enää pystynyt pitämään vatsaa piilossa, sen verran iso pötsi oli.
 
Ei kropan malli vaikuta, liha kun on luiden päällä! Luusto vaikuttaa. Jos on ahdas lantion sisämitta kohtukin nousee kuopistaan aikasemmin. Toki jos on selvästi ylipainoinen mahan näkymiseen voi mennä kauemmin, mutta ei se pyykkilautavatsa ole tae vauvamasun nopeasta näkymisestä! Itellä näkyi aikaseen, ja ihan normaalipainonen olen (viikkoja en muista kun aikaa jo melkeen 6v)! Erittäin pienikokoinen hoikka kaverini (160/45kg) joka juuri sai lapsen ja vasta puolivälissä alkoi erottaa vauvapömppää. Ja toisilla se maha ei vaan koskaan edes kasva kovinkaan suureksi!
 

Yhteistyössä