Mihin vien lapsen jos aion tappaa itteni?

  • Viestiketjun aloittaja "vieras"
  • Ensimmäinen viesti
"Vieras"
Eikö sulla ole ketään läheisiä? Lapsen isovanhempia, kummeja, tätejä/setiä...? Entäs lapsen isä?

Joo, en kehota tai kannusta itseäsi tappamaan, se on säälittävä ja raukkamainen teko, mutta en myöskään usko että jos tosissasi olisit, kirjoittelisit tänne tai ainakaan kenenkään pyynnöistä, ettet sitä tekisi, olisi mitään apua.
 
"vieras"
vaikka lapsiparkkiin, kyllä sieltä otetaan yhteys lastensuojeluun ellei lasta haeta.
mut josko miettisit vielä, varsinkaan yhdenkään miehen takia ei kannata itseään tappaa.
 
"vieras"
Vie itsesi psykiatriseen päivystykseen. Ota lapsi mukaan. He hoitavat teidät molemmat. Toisen ihmisen vuoksi ei kannata omasta elämästä luopua. Sinä olet sairas, älä anna periksi sairaudelle.

Minä olen ollut syvästi masentunut ja harkinnut itsemurhaa, mutta onneksi en tehnyt. Jos minä selvisin siitä mustasta helvetistä, sinäkin voit selvitä.
 
rietas
Jos sä oikeesti välität siitä lapsesta (ilmeisesti, kun et halua sen todistavan sun itsemurhaa?) niin sä et tee sitä itsaria ollenkaan. Sun lapses ei tulis koskaan pääsemään siitä yli ja ihan varmasti myöhemmin ainakin miettisi, oliko hänessä syytä siihen.

Kukaan mies ei ole hengenlähdön arvoinen.
 
pdfohfg
Älä tapa itseäsi. Menkää lapsen kanssa kaupunkisi kriisikeskukseen. Googlettamalla löydät osoitteen. Oletko miehen kanssa vielä yhdessä? Jos mies vainoaa niin miten olisi muutto ulkomaille, vaikka jonnekkin lämpimään? Jos taas suhde on käynyt ahdistavaksi ja väkivaltaiseksi ja pelkäät elämää eron jälkeen niin juttele siitä kriisikeskuksessä. Ero on kipeä, mutta jatkuu se elämä senkin jälkeen.
 
"vieras"
[QUOTE="höh";25682885]tapa ennemmin se paskaläjä kuin itsesi? tai mene turvakotiin ja hae lähestymiskieltoa. huoh. kurja juttu että tuntuu tuolta.[/QUOTE]

Kehottaminen toisen ihmisen tappamiseen ei ole hauska edes vitsinä, varsinkaan tällaisessa ketjussa. Parasta kun AP ei tapa ketään, vaan hakee apua välittömästi.
 
  • Tykkää
Reactions: rops
"huuhkaja"
paitsi että asuuko aloittaja kaupungissa, pienillä paikkakunnilla ei ole edes normipäivystystä ja onko mahollista lähteä kauemmas?? Mitä jos vaan ettis jonkun luotettavan ihmisen ja soittais sille.. Apua AP tarviit ja nopeasti, älä odota huomiseen..
 
"vieras"
[QUOTE="huuhkaja";25682992]paitsi että asuuko aloittaja kaupungissa, pienillä paikkakunnilla ei ole edes normipäivystystä ja onko mahollista lähteä kauemmas?? Mitä jos vaan ettis jonkun luotettavan ihmisen ja soittais sille.. Apua AP tarviit ja nopeasti, älä odota huomiseen..[/QUOTE]

Tarvittaessa voi soittaa myös hätänumeroon, koska akuutteja tilanteita vartenhan se on. Jos AP:n henki on vaarassa, silloin lienee kyse akuutista hätätilanteesta.
 
Jos lapsen isä on sellainen ihminen, joka saa sinut harkitsemaan itsemurhaa, niin et varmastikaan tahdo häntä lapsesi yksinhuoltajaksi. Hyvin todennäköisesti hän sen saisi jos sinä kuolisit. Vaikket onnistuisi itsemurhassa niin lapsi saattaisi siltikin päätyä isänsä huoltoon ja tilanteesi olisi kenties entistä huonompi. Varaa huomenna lääkäriaika ja pyydä lähete psykiatrille. Hänelle voit sitten puhua itsemurha-ajatuksistasi ja saat niihin apua. Jos tilanne on akuutti, niin menet päivystykseen tietenkin. Lapsi ei tee kuolleella äidillä mitään. Itsemurha ei myöskään ratkaise yhtään mitään, edes sinulle. Siunausta!
 
"hmm"
Tarkoitatko siis mihin viet lapsen kuolemasi jälkeiseksi ajaksi vai mihin viet siksi aikaa kun tapat itsesi? Jos jälkimmäinen niin lapsen nukkuessa soita poliiseille, anna osoitteesi ja sano että sinne on jätetty lapsi yksin niin tulevat paikalle samalla kun olet itse valitsemasi paikassa suorittamassa itsemurhaa.
 

Yhteistyössä