Mikä auttaa kun koiralla on vatsa aivan sekaisin?

tehoback:iä apteekista se ainakin meillä auttaa ja tosiaan riisia ja kasviksia pari päivää ja kun näyttää maha rauhottuvan niin jauhelihaa riisin ja kasvisten sekaan.

Meillä kokemusta 3 koirasta joten paljon on ollut ajoittain tarvetta lääkitä.
 
AnniHelena71harmaana
Ensin kannattaa kyllä rauhoittaa maha ja olla vesilinjalla (+Canikur tabletit)) ainakin vuorokausi. Sen jälkeen pieniä annoksia riisiä (kanaliemikuution olen laittanut keitin veteen). Koira kyllä syö kun sillä on nälkä. Riisiin Tehobaktia. Pikkuhiljaa lisääannoksia ja jos riisistä ei tule ripulia, alkaa lisätä omaa ruokaa riisin joukkoon pikkuhiljaa.

NIm. paljon kokemusta, meillä 9v. ja aina ollut herkkämahainen koira.
 
juu
Tehobact on hyvä, mutta siinä on merilevää. Eli siinä oli aika vähän niitä maitohappobakuja..oikeestaan ihan sama ostaa jostain Kennelrehulta merileväpurkki, paljon halvempaa. Ite oon sitä antanu, jos koiralla vatsa ollut sekaisin..piimää ja riisiä mukaan.

Ei koira pelkästään mitään riisiä luultis syö, taino meilä syö, mutta jos ei ole tottunut. Siihe npitää sekottaa muuta kivaa eskaan..kermaviili, rahka, piimä..ja sit kato, et ku vaihdat sitä ruokaa, ettet tee sitä yhtäkkiä? Oothan pikkuhiljaa vaihdellut sitä?
 
pinkku
Siis tuo on aika vanhanaikainen neuvo tuo paasto! Mielummin ruokaa kuin nälkää. Ja mielummin hyvä laatuista täysravintoa, kuin riisiä, joka on melko heikkoa ravintoarvoiltaan. Hae erikoisliikkeestä esim. Hill´s sensitive stomachia , jota syötte kunnes vatsa parempana. Allergia aika on nyt pahimmillaan, ja moni koira reagoi allergiaan vatsallaan.
 
Meillä on kolme vuotias koira, jolla on kahtena edellisenä keväänä mennyt vatsa sekaisin, koska on mennyt juomaan kuralätäköstä tai syömään multaa, kun yrittänyt syödä ruohoa.. tänä vuonna olemme vielä ainakin selvinneet ilman vatsa ongelmia.. mutta meillä auttaa, kun keittää oikein vesistä riisiä ja lisää siihen vesitonnikalaa.. eli emme laita riisiin siis mitään muuta makua kuin se tonnikala..
 

Yhteistyössä