Mikä avuksi punaisiin hiertymiin taipeissa?

Pojalla 1v 3kk on vaipan reunakohdassa molemmissa jaloissa punaiset hiertymät, joita on hoidettu jo kuukauden verran erilaisilla rasvoilla ja systeemeillä mutta eivät parane millään. Ilman vaippaa ollaan rajoitetun ajan päivittäin koska meillä ei kovin lämmin ole kotona lattiatasossa. Nyt siirryin villavaippahousuun uudestaan jos se auttaisi. Alan olla epätoivonen, onko joku muu löytänyt tehokkaan tavan hoitaa tällaisia hiertymiä?
 
Vähemmän vaippaa ja enemmän ilmaa, jos ei rasvat, talkit sun muut kerran tehoa.
Ja tiheät vaipanvaihdot, esim. tunnin välein.
Ja kangasvaipat, jotka ei hierrä samoista kohdista kuin ne, joista hiertymät tulee.
 
meillä ei ole koskaan aiemmin näitä ongelmia ollut, tapahtui kun oltiin viikonloppu reissussa ja sinkkivoide jäi kotiin, ja sitten punaiset täplät ei parantuneetkaan vaikka aloin rasvata. Olen laittanut weledan sinkkivoidetta, weledan calendula-voidetta, Bepanthenia, talkkia, kestovaippaa... Kutakin on kokeiltu monta päivää peräkkäin ja mikään ei ole juurikaan tilannetta muuttanut. Huomenna mennään lääkäriin, nyt ovat niin ärhäkkään näköiset. En haluaisi käyttää kortisonia mutta sitä lääkäri varmaan tarjoaa.
 
Lääkäri sanoikin sitten että oli jonkinlainen sieni joka ei lähde tavallisilla keinoilla, ja antoi reseptirasvaa joka sekoitettiin sinkkivoiteeseen jolla se sitten lähti. Luin sitten jostain vauva-kirjasta, että olisi voinut kokeilla sieneen etikka-vesi seosta, eli kylpyveteen pieni tilkka etikkaa. Näin sitä oppii!
 

Yhteistyössä