Mikä helpottaisi teidän perheen elämää?

  • Viestiketjun aloittaja tänäänbussissasainajatuksen..
  • Ensimmäinen viesti
tänäänbussissasainajatuksen..
Onko teille äideille koskaan tullut sellaista mieleen, tavallisissa arkipäiväisissä asioissa lasten ja vauvojen kanssa, että "olispa tälläinen juttu olemassa niin se kyllä helpottaisi/olisi käytännöllinen"? Mikä olisi sellainen asia tai tuote?
 
se joku
Kaappiin sisäänrakennetut tikkaat, jotka sais vetämällä ulos. Itse olen lyhyt ja jos haluan ylähyllyiltä jotain, täytyy ainaa rehata keittiötikkaita pitkin kämppää.
 
Foortti harmaana
Tuote.
Elektroninen pöytäkalenteri, johon saa helposti tarvittavat tiedot ladattua, perheen aikataulut, katsastukset, isot laskut, kokeet, lääkärit, jne jne ja mikä puhuu, hälyttää, ottaa yhteyden kännykkään: päivittää perheen kännyköitten kalenterit. Antaa tiedon, jos jonkun perheenjäsenen suunnitelmat ovat muuttuneet.

Nokia; tänne provikat. :p
 
k
No raha ihan ekana, mutta arjen pikku apuriksi olisi oivallinen sellainen mute nappula, jolla tarvittaessa, esim. virastopuheluiden ajaksi, saisi lapset hiljaisiksi ja sellainen johonkin kotiin kiinnitettävä laite, jossa on kaukosäätimelle, avaimille, puhelimelle, lompakolle oma nappinsa ja kun kiireessä et niitä meinaa jälleen löytää, niin senkun painat nappia ja kova piipiptys ilmiantaa piilottelevan tavaran :D
 
Pyykkihuoltorobotti, joka huolehtisi puhtaat pyykit kaappiin viivasuoriksi viikattuina.
Ääninauha, joka kelaisi tietyissä pisteissä kotona; älä jätä kenkiä keskelle lattiaa, muista pestä kädet,
vie likaiset vaatteet pyykkiin, petaa sänky jne.
Sellainen, nauhuri tai laite, joka tunnistaisi tulijan ja sen mukaan antaisi ohjeitaan.
Minäkään en jäisi niistä osattomaksi. :ashamed: :D
 

Yhteistyössä