mikä ihme tuossa hello kittyssä oikein maksaa ?! hölmön näköinen, suuton katti..

olin jo pidemmän aikaa katsellut tytölle citymarketista erästä hello kitty pipoa, koska pidin sen värityksestä & arvelin että tyttö tykkäisi siitä kissan kuvasta. mutta jessus sentään, 12e?? :O nyt sitten ostin, kun pipo oli tarjouksessa 5e..
mutta ihan oikeasti, mikä hemmetti siinä maksaa ? sama kun joskus vilkaissut hello kitty pehmojen hintoja, taju melkein lähtenyt järkytyksestä ! vaatteenkin hintaa tuntuu nostavan arvoon arvaamattomaan vaikka vain pieni hello kitty-teksti jossain huomaamattomassa paikassa... esim. kerran törmäsin trikoisiin, jossa vyötärönauhassa luki ympäriinsä hello kitty ja hintaa oli jtn 15 e muuten sellaisilla peruspökillä
 
Ihan sama juttuhan se on oli niissä mikä rekisteröidyn tavaramerkin kuva hyvänsä. En nyt edes viitsi vetää vertailuun tuotteita jotka olevanaan jotain "merkkiä". Niin, just niitä mistä merkkitietoiset varustelumammat taistelee verissäpäin.
 
"vieras"
12 € paljon piposta? Mistä sä normaalisti ostat lastesi vaatteet? Ihan normihinta mielestäni. Ja onhan noita Hello Kitty- vaatteita esim. H&M:llä ja eivät maksa yhtään sen enempää kuin ko. puljun muut vaatteet.
 

Yhteistyössä