Mikä istuin olisi hyvä 3-vuotiaalle, joka ei paina vielä 15kg?

  • Viestiketjun aloittaja "shihtzu"
  • Ensimmäinen viesti
"shihtzu"
Pienemmälle alkaa kaukalo käydä pieneksi ja pitäisi siis isomman istuin siirtää pienemmälle ja isompi tarvitsisi "uuden" istuimen. Mahdollisimman pitkäikäisen istuimen haluaisin hankkia.
 
"Mamma"
Kiddy - Guardian Pro tai Cybex Pallas.
Itselläni on 3-vuotiaalla tuo jälkimmäinen, ja olen ollut tyytyväinen. Istuin menee palkin kanssa 18kg:n asti, jonka jälkeen ilman palkkia 36kg:n asti. Linkistä löytyy lisää tietoa istuimesta.
http://www.lapsimatkustaa.fi/turvaistuin/cybex-pallas
 
[QUOTE="shihtzu";24737283]Onko tuo Kiddy miten helppo asentaa, kun istuimen pitäisi olla sellainen, joka on helppo ottaa irti ja laittaa takaisin, ilman suurempia ongelmia.[/QUOTE]

Maailman vaivattomin istuin asentaa.
Meillä on molemmilla lapsilla Kiddyt, toisella comfort pro ja toisella infinity pro. Ja yksi suuri syy istuinten valintaan oli sen helppous asentaa autoon. Meillä ei omaa autoa ole, joten en tosiaan jaksaisi alkaa ränkkää ja renkkaa monimutkaisimmien kiinnitystapojen kanssa, ja taas irrotella ja kiinnittää..
 
"vieras"
Meillä on tuo Kiddy Comfort Pro kakkosistuimena juuri sen vuoksi, että sitä on niin helppo siirtää autosta toiseen ja kevyt kantaa mukana. Osalle lentoyhtiöistäkin sen saa sisälle matkustamoon ja istuimeen kiinni ja lapsi siihen. Todella helppo, jos joutuu irrottelemaan.
 

Yhteistyössä