Mikä mulla on??

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
viime perjantaina alkoi ripulointi, ihan sellaista vettä. Silloin myös oksensin kaksi kerta. Vesiripuli jatkui sunnuntaille asti niin ettei mikään pysynyt sisällä. Ma oli parempi päivä vaikkakin oli koko ajan etova olo ja maha oudon tuntuinen. Silloin sain hieman syötyä ja juotua, eikä wc tarvinnut juosta. Tiistai aamuna kaikki edellisen päivän ruuat kuitenkin tuli pihalle taas vesiripulina.

Kävin silloin työterveydessä jossa todettiin että ihan tavallinen vatsatauti, ehkä norovirus. Antoi myös ulostenäyte lähetteen mutta koska siinä pitää olla kiinteää ulostetta en ole voinut sitä toimittaa.

No, ke taas hyvä olo. Ei tarvinnut juosta vessassa ja sai syötyä/ juotua. Maha edelleen oudon tuntuinen, kiristävä alavatsa. Ja hieman nippailee molemmin puolin, ei tosin kipeästi. Hieman etova olo mutta ei muuta. To taas aamuyöstä alkoi oksettaa ja kaikki vesiripulina ulos.

Laktoositon ruoka ollut jo monta vuotta joten siitä ei ainakaan johdu. Ulkomailla en ole ollut.
Outoa on että vain minä perheestä sairaana, ei kukaan muu. Ja ei vatsa kipuja, turvotusta.
Maitohappobakteereita syönyt mutta ei apua.

Alkaa jo ihmetyttää että mikä on kun kestää näin kauan...? Hirvittää ajatus töihin lähdöstä ku pitää olla mahdollisuus päästä nopeasti vessaan.

Onko kenelläkään vastaavaa?
 

Yhteistyössä