Taas tätä täällä tyrkytän
100 g tummaa suklaata
(käytin tummaa appelsiinsuklaata joka sopi tosi hyvin! )
100 g valkosuklaata
3 munaa
2 dl sokeria
2 dl vehnäjauhoja
½ tl leivinjauhetta
175 g marg. sulatettuna
Koristeluun:
100g valkosuklaata
tummaa suklaata lastuina
1. Sulata paloitellut suklaat erikseen mikrossa tai vesihauteessa.
2. Vaahdota munat + sokeri. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää muna-sokerivaahtoon jauhoseos ja jäähtynyt margariini.
3. Ota puolet taikinasta toiseen kulhoon ja sekoita joukkoon tumma suklaa. Sekoita sulatettu valkosuklaa lopputaikinaan.
4. Levitä voideltuun ja korppujauhotettuun rengasvuokaan (muukin käy ) ensin tumma taikina tasaisesti ja päälle vaalea taikina.
5. Paista 175 asteessa uunin keskitasossa noin 40 min. Anna jäähtyä.
6. Sulata paloiteltu valkosuklaa ja kaada jäähtyneen kakun päälle. Halutessasi voit koristella suklaalastuilla.
100 g tummaa suklaata
(käytin tummaa appelsiinsuklaata joka sopi tosi hyvin! )
100 g valkosuklaata
3 munaa
2 dl sokeria
2 dl vehnäjauhoja
½ tl leivinjauhetta
175 g marg. sulatettuna
Koristeluun:
100g valkosuklaata
tummaa suklaata lastuina
1. Sulata paloitellut suklaat erikseen mikrossa tai vesihauteessa.
2. Vaahdota munat + sokeri. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää muna-sokerivaahtoon jauhoseos ja jäähtynyt margariini.
3. Ota puolet taikinasta toiseen kulhoon ja sekoita joukkoon tumma suklaa. Sekoita sulatettu valkosuklaa lopputaikinaan.
4. Levitä voideltuun ja korppujauhotettuun rengasvuokaan (muukin käy ) ensin tumma taikina tasaisesti ja päälle vaalea taikina.
5. Paista 175 asteessa uunin keskitasossa noin 40 min. Anna jäähtyä.
6. Sulata paloiteltu valkosuklaa ja kaada jäähtyneen kakun päälle. Halutessasi voit koristella suklaalastuilla.