Mikä on 4v lapsella?

  • Viestiketjun aloittaja "apua"
  • Ensimmäinen viesti
"apua"
Meinaako tukehtua? Kakoo ja osoittaa suutaan. Olen lyönyt selkään, mutta mitään ei suusta tule. Itki ihan hysteerisenä, kunnes otin syliin ja sain rauhoittumaan. Nyt sitten sylkeä tulee kuin hanasta, minun paita on ihan märkä syljestä. Yökkii vaan, vähän niin kuin yrittäisi oksentaa.
 
Voi ny vittu :headwall:

Jos sä olet äiti, niin sulla on pakko olla rahaa, auto, pankkikortti tai jokin keino saada lapsesi lääkäriin tarvittaessa. Tai vaikka puhelin, jolla pirauttaa lääkäriin & soittaa mies kotiin?
 
  • Tykkää
Reactions: Bonaire
Ja höpön höpö, ei tommosta tilannetta edes olekaan etteikö muka rahaakaan löydy sen verran, että pääsee hädäntullen vaikka taksilla apua saamaan....

Sanokaa, ettei voi olla??!! :O
Voi olla.

Joillain on elämänhallinta ihan totaalisen hukassa.

Kuvioon sopii myös se, että puheaika on prepaidista loppu (normaalia liittymää ei saa, kun ei ole luottotietoja) eikä voi soittaa lääkäriin tai soittaa kyytiä.

Huo-ka-us :|
 
Alkuperäinen kirjoittaja Jennitäti;26420369:
Voi hyvinkin olla.. tiedän valitettavan monta tapausta..
:O....:O..siis toi on jo niin käsittämättömän surullista..ja aivan päätöntä.

Miten voi ottaa vastuuta pienestä ihmisestä, jos ei pysty ottamaan vastuuta edes omista asioistaan - joihin todellakin katson kuuluvaksi myös omasta rahaliikenteestä huolehtimisen?!

Ja apua ei pysty hankkimaan millään muulla muotoa kuin tollaisessa tilanteessa jossain keskustelupalstalla ihmettelemisellä :headwall:...

Ei voi olla tottakaan... Toivon totisesti, että lapsella on kaikki hyvin!
 
"riikka"
Eikö hän osaa puhua? Tai pysty puhumaan? Ei ilmeisesti osaa sanoa mikä on hätänä, jos vaan osoittelee ja meijän pitäisi tietää siihen syy. Hyvänen aika ihminen, soita ambulanssi!!
 
112 toimii toki aina, mutta ambulanssi ei ota aina kyytiin; voivat käskeä hakeutumaan omalla kyydillä tk-päivystykseen tms (kokemusta on). Tosin mä soittaisin silti jos on tarvis, tottakai.

Ja sitten kun nämä tapaukset, joilla ei ole rahaa viedä lasta lääkäriin yms, jotenkin ehkä pääsee sinne tk:hon, ja toteavat siellä että voi kun ei ole rahaa mennä taksilla kotiin, eikä kukaan voi tulla hakemaan, eikä oo puheaikaa että voisi soittaa, eikä rahaa ostaa lapselle lääkettä, ja hoitohenkilökunta tekee täysin oikeutetusti ls-ilmoituksen, niin pian saadaan kuulla että kusipäinen hoitaja/lääkäri teki syyttä suotta lastensuojeluilmoituksen & nyt sossu kyylää ihan mielivaltaisesti ja turhaan heidän elämää.
 

Yhteistyössä