Mikä on arvokkain esine mitä omistat?

  • Viestiketjun aloittaja kyselen
  • Ensimmäinen viesti
En koiraa esineellistäisi
Koira maksoi 800 euroa, mutta senkin arvo taitaa olla nykyisin vähemmän. Muuta en omista sellaista mikä maksaisi muutamaa euroa enempää.
Mutta sallittakoon se 2+ kirjoittelijoille joilla ei tuo äly oikein riitä vastaamaan edes ihan yksinkertaiseen kysymykseen. Itse en omista yhtään mitään niin ei ole mitään mitä sanoa vastaukseksi. :)
 
"vieras"
Keramiikkaa meilä on, joka on arvokasta. Samoin eräs vanha jalkalamppu, käsitehty, takorautainen, joka on arvokas. Pari grafiikkataulua, joiden arvo on 1500€ kappale. Huonekaluja on, joilla on hintaa.
 
Minni harmaana
Mulla taitaa olla tuo vanha ruokasalin kalusto, eikä sekään vissiin kovin arvokas ole paitsi muistoltaan. Arvokkain kuitenkin taitaa olla isän ja äidin vihkikuva.
 
"hmm"
[QUOTE="jaa";26211167]Jos auto tai talo ei kelpaa niin seuraavaksi kalleimpana tulee skootteri :)[/QUOTE]

Skootteri taidetaan laskea auton kanssa samaan luokkaan, kun oli ettei lasketa autoa tms, tai muuta sellaista.
 
"anu"
Varmaan tää keittiönpöytä tuoleineen, jolla parhaillaan istun koneella. Eipä meillä yli 2000€ tavaraa muuten ole. Taulujen arvoa en tiedä, perittyjä. Yksi vois ollakin arvokas.
 
Rähinä-Reetta
Njah vaikea sanoa. Sohvakalusto varmaan... Tiä sitten minkä arvoinen tuo yksi puureliefi on tänä päivänä... Luovutin oman historiallisen esineeni museovirastolle.
 

Yhteistyössä