Mikä on mielestäsi tämän hetken "the" lastenvaatemerkki?

  • Viestiketjun aloittaja vaatefriikki
  • Ensimmäinen viesti
"miemie"
Minulle the merkki tällä hetkellä on Metsola. Joustofrotee ja kirkkaat raikkaat värit vaan miellyttää just nyt.
jos ajatellaan koko maan mittakaavassa niin varmaan mini rodini ja ulkovaatteissa molo kids.
 
"karviainen"
Mini Rodini täällä Helsingissä ainakin. Sit aikuisten merkkien lasten mallistot: American Apparel, Burton, skeittimerkit jne. Ja nämä fiksusti yhdistettynä normihintaisiin Lindexin, h&m yms vaatteisiin.
 
"..."
[QUOTE="vieras";29064198]Mini Rodini on aivan kauhea ja hinnat myös. Yli 200€ vauvan talvihaalarista joka on vielä törkeän ruma.[/QUOTE]

No niinpä! Taitavaa markkinointia ;) Säälittävää että ihmiset menee tuollaiseen.
 
"Huh"
Mini Rodinin vaatteet on kyllä kamalia, siis rumia. Sanokaa yksikin hyvännäköinen vaate siltä merkiltä. Kummallisia hatmaita lumppuja , joissa jotain pingviinejä sikin sokin. leikattu vielä niin huonosti, että pingviineiltä puuttuu päät jne.
Kai se vaan on niin, että sitä puetaan lapselle vaikka rumia kuteita, kunhan vaan kaikki näkee, että "meillä on varaa näihin vaatteisiin".
 
Eipä tuu paljon kiinnitettyä huomiota, että minkämerkkisiä vaatteita vierailla lapsilla on päällä... Omalleni ostan sellaisia vaatteita, joiden ulkonäöstä tykkään. Merkkeinä pääosin H&M, Lindex, Kappahl, Name it ja Ellos. En tykkää mistään retrokuoseista, froteekankaisista vaatteista, värikuvio-oksennuksista ymv. joten ne jätän suosiolla kauppaan :)
 

Yhteistyössä