Mikä on pääkaupunkiseudun kauhein lähiö? Minne ei kannata koskaan muuttaa?

  • Viestiketjun aloittaja PK-seudulle muuttaja
  • Ensimmäinen viesti
"jaaha"
[QUOTE="vieras";28458315]No, sitä minäkin ihmettelen. Olen asunut vuodesta 1985 Lintuvaara-Leppävaara seutuvilla, enkä vieläkään erota kuka voisi olla narkkari. Se pitää paikkansa, että spurguja näkee, mutta näkeehän niitä Tapiolassakin. =)[/QUOTE]

Siis kyllä ne narkkarit tunnistaa ja Läkkitorin liepeille en muuttaisi ikinä . Riittää kun pari kertaa viikossa joutuu kävelemään sen läpi.
 
"vieras"
Tuolla Leppävaarassa pyörii narkkareita, koska siellä on ruiskunvaihtopiste. Lisäksi siellä pöyrii Sellon ympärille hieman syrjäytynyttä sakkia, koska siellä on KELA ja Espoon ainoa TE-toimisto, jonne pitää ilmoittautua työttömäksi.

Kysyisin, et mikä siinä Suvelassa / Espoon keskuksessa on kamalaa oikeasti? Siellä tosi harvoin edes näkee tummaihoisia.
 
"vieras"
[QUOTE="vieras";28458698]Tuolla Leppävaarassa pyörii narkkareita, koska siellä on ruiskunvaihtopiste. Lisäksi siellä pöyrii Sellon ympärille hieman syrjäytynyttä sakkia, koska siellä on KELA ja Espoon ainoa TE-toimisto, jonne pitää ilmoittautua työttömäksi.

Kysyisin, et mikä siinä Suvelassa / Espoon keskuksessa on kamalaa oikeasti? Siellä tosi harvoin edes näkee tummaihoisia.[/QUOTE]

Spurgut... ankea asuinympäristo. Rumat kerrostalot, eikös siinä jo ole ihan riittävästi syitä?
 
vierailija
Llintuvaara-Leppävaara -seutuvilla jo 31 vuotta asuneena ihmettelen näitä narkkari-spurgu -juttuja. Joka päivä Sellon / aseman seutuvilla käyn, enkä todellakaan näe mitään narkkareita tai spurguja yhtään sen enempää kuin Tapiolassakaan. Neulanvaihtopisteitä sitten on ympäri pk-seutua.
 
vierailija
Olen asunut ristiin ja rastiin pitkin pääkaupunkiseutua,mutta pelottavin lähiö oli mielestäni Pasila. Asuin siellä HOASin asunnossa ja meno oli tosi levotonta, eikä se suinkaan koskenut pelkästään HOASin taloja. Ensimmäistä kertaa elämässäni opin pelkäämään 10-15-vuotiaita lapsia, joiden käytös oli pelottavaa, ahdistavaa ja agressiivista.
Toivottavasti sekin alue on jo siistiytynyt, asumisesta on jo se 15vuotta.
Edelleenkin Pasila - siis Itä-Pasila - on pk-seudun vastenmielisin paikka. Ei se kuitenkaan Suomen oloissa ole edes pahimmasta päästä kun Suomesta löytyy mm. Tuira, Ounasrinne, Petonen ja Pupuhuhta. Pahin on se kerrostaloalue Kouvolan raviradan takana. Nimeä en muista. Länsi-Suomesta en tiijä eikä kiinnosta.
 

Yhteistyössä