mikä on sellanen ruoka mitä olette voineet syödä raskauden ällöaikoina?

  • Viestiketjun aloittaja vieras
  • Ensimmäinen viesti
Mustapantteri
Mehujää, raikkaat hedelmät, jäävesi... Siinäpä ne tais ollakkin.. Ja joskus pysty syömään riisikakun kun tarvis jotain suolasta, mutta aina ei edes sitä pystyny :(
 
Hedelmät, jotkut kevyet keitot, keitetty peruna ja vähän kastiketta. Yleensäkkin ruoka meni paremmin kun söi pieniä annoksia kerrallaan, ja otti vähän enemmän sitä mikä maistui esim. salaattia. Myös kuivat keksit, hapankorput ja tuoremehu olivat hyvä yhdistelmä jolla sai verensokerit ylös.
 
Mulla oli oikeestan kaksi vaihetta: ällöaikaan alas meni oikeestaan vaan mehujää(SUOSITTELEN) ja kurkkupastillit sekä jäiset marjat. Jostain luin silloin että kannattaa olla jotain imeskeltävää suussa kun oikein äklöttää. Siis hampaille ei kiva, mutta eihän tätä kauaa kestänyt. Sitten jossain vaiheessa söin hirveesti perunoita! Ja kerran töistä kotiin tultua oli pakko hakea kaupasta lauantai makkaraa vaikka sitä yleensäkään ei syödä...........Nyt meidän pikku neiti 1v10kk:):) Jaksamista sinulle!
 
js
Kaikkein pahimpina aikoina ei pysynyt sisällä kuin jäiset marjat ja mehujää. Kun vähän alkoi helpottaa niin hedelmät (etenkin Mandariinit)ja ruisleipä pysyivät sisällä.
 

Yhteistyössä