Mikä on suloisin ääni minkä olette kuulleet?

Entä suloisin näky?


Mulla se ääni on, kun tuo meidän vuotias koira lussuttaa unissaan, ihan kun olis vielä emän tissillä. Ja se näky kun vastasyntynyt vielä märkä vasikka pyrkii horjuville jaloilleen :heart:

Juu, mun elämä pyörii eläinten ympärillä.

Ja ei, meillä ei ole vielä lapsia.
 
onhan niitä tieten muitakin...
Suloisin näky on oma lapsi, silloin synnyttyään ja nykyään aamuisin unenpöpperössä, pellavaiset hiukset pystyssä ja silmät sikkuralla =)
Ja ihanin ääni on, kun lapsi oppi sanomaan äiti <3 hellyttävää. Ja ehkä myös se kun poika (1v4kk ) tulee syliin, ottaa kaulasta kiinni ja rutistaa ja sanoo aaaaiiiiiii.... =)
 
Non compos mentis
Ääni on varmaan varhaisen suviaamun hiljaisuus, ainoastaan koivun lehdet läpyttävät toisiaan vasten. Näky on varmaan aina se lapsen uusin taito; jotenkin tulee sellainen samanlainen pakahduttava tunne kuin erittäin hyvää musiikkia kuunnellessa. Ja paras tuoksu on tuore leipä, juuri omasta puu-uunista otettu. Leipä, joka on vielä niin lämmin, että voi sulaa siihen heti.
 
Paha valita....sulosin ääni se eka kurlutus jonka kuulin merkkinä vauvan syntymästä ja yhtä sulonen on kun tuo 1v9kk halaa lujasti ja pitää sellasta hellää aaaaaa :heart: Sulosin näky se ruttunen naama kapalossa minkä näin salissa. Ja nykyään se unenesikkarainen pikkumies tukka pörrössä joka kömpii aamusin sängystään :heart:
 
AnniHelena71harmaana
Sekä näky & ääni: Esikoinen oli oppinut sanomaan äiti ja oli 9-kuinen, menimme illalla nukkumaan ja hän oli kainalossani iltaimetyksellä, siinä hän kuiskasi silmiin katsoen: äiti. :heart:

Luonnossa on paljon kaunista mutta tunne-elämyksenä tuo vie voiton.
 

Yhteistyössä