Mikä rangaistus voi odottaa miestä joka salakuvasi julkisella paikalla kännykällään naisen hameen alle?

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Tarkoitan että netistä on aina löytänyt tumppumatskua muutenkin. Mitä näkyy niissä kuvissa mitä hän sai ja missä tilanteessa ne otettiin?
Niinpä

Mutta kai siinä oli jännitystä mukana kun itse salakuvasi. Näkyy tietysti paljaat reidet hameen alla pikkareihin asti. Kännykkänsä oli kannettavassa korissa varmaankin videoimassa ja sillälailla luuli ettei jää kiinni

ap
 
vierailija
Kyllä julkisella paikalla saa kuvata! t. Palstapesu
Älä tekeydy toiseksi!

Petteri Järvisen blogista


Kameralla hameen alle

Viikolla herätti huomiota tapaus, jossa kauppakeskuksen vartijat havaitsivat 63-vuotiaan miehen kuvaavan naisia epäasiallisesti. Poliisi pidätti tekijän ja hän sai 12 päiväsakkoa sukupolisiveellisyyden julkisesta loukkaamisesta. Kamera tuomittiin valtiolle menetettäväksi.
 
vierailija
En ollut paikalla enkä tunne. Vartijat ehkä, ja laittavat tietysti jatkossa seurantaan

Googletin, sakkoja tai max. 1 v vankeutta.

Kun tekijä löytyy hän voi selvitä isolla käteisellä, jos laittaa hanttiin niin se tulee julkiseksi tuomioksi ja pidän huolen siitä että sana leviää hänen läheisilleen ja ystävilleen. Työurakin lienee vaarassa?
Hän saa tehdä valinnan…

ap
Kiristykseltähän tuo vaikuttaa, joten kannattaa miettiä kuinka asiassa etenee.
 
vierailija
En ole ap. Ihmettelen vaan miksi kukaan maksaisi tuollaisesta. Ketään ei kiinnosta reidet ja pikkarit tai edes tuhero kun netistä löytää paljon parempaa tumppumatskua.
No eikö sinusta olisi noloa jos jäät kiinni salakuvaamisesta tumputusmielessä.

Et tajua mitään. Kuvaajaa kummasti kiinnosti. Näki oikein vaivaa naista seuraamalla ympäri liiketiloja
 
vierailija
MTV LIFESTYLE
Tämän kiinalaistytön kanssa ei pelleillä.

Kiinan Nanjingista kotoisin oleva tyttö ansaitsi nettikansan kehut häpäisemällä julkisesti miehen, joka otti salaa kuvia tytön hameen alta metrossa.
Tyttö huomasi miehen yrittävän ottaa kuvia tämän hameen alta käyttämällä kassiin piilotettua kameraa. Raivostunut tyttö alkoi kuvata miestä puhelimellaan kailottamalla samalla ääneen, mitä mies oli tehnyt.
Vaikka mies yritti ensin kieltää tapahtuneen, hän suostui lopulta poistamaan kuvat. Hän myös poisti kameran muistikortin ja tuhosi sen pureskelemalla.
Mies pakeni paikalta, mutta paikallinen poliisi nappasi tämän myöhemmin haltuunsa.
 
vierailija
Toivottavastit ymmärrät myös että tuollainen salakuvaus on aika vierasta ainakin joillekin meistä. Tumppumatskua siitä ei oikein saa mutta siinä sitten se kiinnijäämisen riski?
Hyvin ymmärrän mutta maailma on kyllä pullollaan miespuolisia pervoja. Et ole näköjään huomannut?

Kyllä kuule epäilty ainakin saa niistä t-matskua. Ilmeisesti et nyt tajua koko asiaa hänen kantiltaan? Miksi hän muuten kuvaisi törkeästi naisen alapäätä julkisella paikalla jossa on suuri KIINNIJÄÄMISEN RISKI?

ap
 
vierailija
Hyvin ymmärrän mutta maailma on kyllä pullollaan miespuolisia pervoja. Et ole näköjään huomannut?

Kyllä kuule epäilty ainakin saa niistä t-matskua. Ilmeisesti et nyt tajua koko asiaa hänen kantiltaan? Miksi hän muuten kuvaisi törkeästi naisen alapäätä julkisella paikalla jossa on suuri KIINNIJÄÄMISEN RISKI?

ap
Miksi pariskunnat sekstailee julkisilla paikoilla? Aivan, se kiinnijäämisen riski.
Jos ahdistaa niin Rikosuhripäivystys ehkä?
 
vierailija
Onneksi rikoslakia on tältä osin tiukennettu viime vuonna. Asia etenee

ap

Millaiset teot ovat lain mukaan seksuaalista ahdistelua?

Koskettelutekoja ovat esimerkiksi toisen sively, puristelu tai taputtelu. Lakiuudistuksen myötä ahdistelua voi olla myös esimerkiksi ei-toivottu toisen seuraaminen sukupuoliyhteyttä ehdotellen, karskin seksuaalisen kuvallisen tai sanallisen viestin lähettäminen, sukuelimen paljastaminen toiselle, toisen kuvaaminen hameen alta tai paidan helman nostaminen.
 
vierailija
En todellakaan ymmärrä miksi ahdistua moisesta.
Ketjun ap alkaa yhä enemmän vaikuttaa trollilta, jota kiinnostavat hameen alta otetut kuvat.
Edelleen hämmästyttää joidenkin miesten typerät putkiaivoiset kommentit kun eivät millään tajua salakuvauksen hameen alle olevan naisille hyvin ahdistavaa ja onneksi nykysin myös rikos. Tajuatteko vieläkään että miksi? Tuskinpa vaan.

Lakia kiristettiin onneksi vuosi sitten, ennen piti hameen helmaa nostaa ennenkuin rikos. Tämä ei olisi ollut ennen

Ap:nä minua kiinnostaa saada rikollinen kiinni ja toivon mukaan hänen laitteensa tutkitaan. Siellä voi olla mitä tahansa vakavampaaki.

Uhri ei ilman tukeani uskaltaisi viedä asiaa kun miestä hänellä ei ole. Asia on edennyt ja näyttöä on riittävästi ja vartija totesi useaan kertaan että kannattaa tehdä rikosilmoitus. Eivät voi paljastaa mitään sen tarkempaa.

Miten ihmeessä tämä Johnny yrittää kääntää minut pervoksi trolliksi? Millä perustein?
 

Yhteistyössä