Miks tuntuu niin pahalle?

\
Alkuperäinen kirjoittaja 10.11.2005 klo 14:02 Kiah kirjoitti:
Sorry kirjoitusvirheet. Pointti oli siis siinä että miksi mies ei kiihotu riittävästi omasta -ei niin täydellisestä- naisestaan vaan pitää tiirailla jotain muovibarbeja videolta. Tuskimpa miehetkään niitä tuijottaisi, jos pornomallit näyttäis tavallisilta naisilta, eikä silikonitissi Pameloilta, joilla ikää 18-23v. Sen haluaisin nähdä, että mies katsoisi synnyttäneitä, imettäneitä, riipputissinaisia ja kiihottuisi.. Ehkä joku mies? ;)
Jäi eräs asia vähän vaivaamaan. Jotenkin tuntuu että toisilla ei kauheasti loppujen lopuksi ole kokemusta kyseisten videoiden sisällöistä.Vai mistä kiikastaa? Eivät kaikki videoilla esiintyvät todellakaan ole mitään muovibarbi pameloita...sori, mutta pistää ihan naurattamaan.. :LOL:
Välillä mieheni kanssa hyvinkin hauskojakin hetkiä..kun ei vaan pokeri aina pidä katselun lomassa.Kaikenlaisia tapauksia mukaan näyttää mahtuvan...
En tiedä mikä ketäkin kyseisissä jutuissa kiihottaa..makuasia se on..eikä ne aina liity todellakaan langanlaihoihin "nukkeihin". Miestä saattaa kiihottaa myös jotkut jutut joihin ei ehkä oma puoliso niin mieluusti suostu.. ja tästä on kokemusta. Mielellään annan mieheni katsoa mitä haluaa, ei siinä pitäisi mitään pahaa olla. Kysehän on täysin "fantasiahenkilöstä". Niin kauan on hyvä kun mies ei mene sänkyyn toisen kanssa. Sitä mieltä minä olen.
=)
 

Yhteistyössä