Miksi Andy McCoy ei osaa puhua suomea?

  • Viestiketjun aloittaja -
  • Ensimmäinen viesti
"vieras"
[QUOTE="hhh";28947678]mitä mieltä ootte hurjista spekulaatioista, et se olis feikki? :D

mun mielestä toi on kyl ihan aito oikea andy, mut näin ne väittävät.[/QUOTE]

No, joka sellaista väittää on varmaan sokea ja kuuro tai sit omaa vilkkaan mielikuvituksen.
 
vierailija
Se on Lapin mustalaisia, Antti Hulkko nimeltään. Kielet menneet sekaisin Ruotsissa ja Jenkeissä. Puhuu samaa suomea muijansa kanssa. Erikoinen pari ja muija vielä miljoonaperijätär Kaliforniasta.
Andyssa ei muuten ole pisaraakaan mustalaisverta. Koko juttu keksittyä legendaa kun diggasi ja diggaa käyttää niitä omituisia vaatteita. Veljensä mainitsi asiasta jossain haastattelussa.
 
vierailija
Koska on suomenkieli on "lame"... paljo jännempää antaa itsestään kuva, että äidinkieli olis enkku ja suomi vasta kakkosena. Siksi voi "unohdella" suomenkielen sanoja.
 
Tasavirta
Andy Mccoy on keksitty hahmo, vaikka huumeet ja vastoinkäymiset onkin osittain totta. Andy pukeutuu outoihin vaatteisiin ja käyttäytyy kuin taiteilijarenttu. Kuitenkin kotiinpäästyään hänen puhekielensä selkeytyy, hutera kävely muuttuu tasapainoiseksi ja rokkikledjut vaihtuu shortseihin sekä t-paitaan. Tämmöinen sketsihahmo ideologia on musiikin alalla hyvin yleistä varsinkin amerikoissa, että liioitellaan kaikki negatiiviset asiat suuremmiksi lehdistön ja suosion vuoksi. "tylsät artistit ei myy" ja "mitä sikamaisempi/rentumpi, sitä arvostetumpi rock-piireissä" Tätä samaa ilmiötä on huomattu iskelmätähtien kohdalla 50 ja 60- luvuilla. Iskelmätähdet joilla ei ollut alkoholiongelmaa, eivät olleet yhtä kiinnostavia ja levyt eivät myyneet yhtä hyvin kuin humalaisten, agressiivisten, naistenkaatajalaulajien. Joten monet laulajat saattoivat keikan jälkeen esittää humalaista, että saavuttavat kunnioituksen "isojen poikien" keskuudessa. Andy on silti luova kaveri rakentamaan biisejä, ja hän on elävä rocklegenda.
 

Yhteistyössä