Lunatic
En kans ymmärrä, MARJOJA MAKARONIVELLIIN.. :headwall:Alkuperäinen kirjoittaja PsychoKiller:Marjoja makaroonivelliin. Siis mitä ihmettä täällä puhellaan.
Lähden kaljalle.
En kans ymmärrä, MARJOJA MAKARONIVELLIIN.. :headwall:Alkuperäinen kirjoittaja PsychoKiller:Marjoja makaroonivelliin. Siis mitä ihmettä täällä puhellaan.
Lähden kaljalle.
Äläs nyt, tuohan on terveellistä suorastaan. "Meillä mitään broileria syödä". Kyllä se pitää olla nuggetteja tai eineslihapullia sen makaroooonin kanssa. Ja voita makarooooonin sekaan ja ketsuppia = )Alkuperäinen kirjoittaja plm:Minäkin uskon että moni tekee perheelle arkiruuaksi hunajamarinoituja broilerinsuikaleita jossain tekokermakastikkeessa ja valkoista makaronia.
Sitten ihmetellään kun lihoo vaikka syö ihan tavallista kotiruokaa, turvottaa ja pierettää.
Joku japanilainen sushikokki saisi syädnhalvauksen, siellä ne opettelee ekat 7 vuotta riisinkeittoaAlkuperäinen kirjoittaja merenneitonen:Täysjyväkin puuroutuu kun keittää riittävän kauna ja sit vaan etikat sekaan kun on vedet valutettu pois, niin luulisi toimivan...Alkuperäinen kirjoittaja Blue:Näin, sen pitää olla puuroutuvaa riisiä.Alkuperäinen kirjoittaja Huom harmaana:Kokeile kotona...Alkuperäinen kirjoittaja merenneitonen:Mä olen muuten kironnut sitä, kun missää sushipaikassa en ole törmännyt edes vaihtoehtona täysjyväriisiin...olisi kiva maistaa toimisiko se siinä maun puolesta!Alkuperäinen kirjoittaja Huspati Huta:Muuten kyllä täysjyvät maistuu ihan hyvin, mutta sushiin pitää olla hyvää valkoista riisiä.
Luulen että se ei toimi, koska se ei liimaannu niin helposti kuin sushiriisi.
No ei sushiin nyt vaan kuulu se täysjyvä. Tai kuuluu jos japanilaiset aloittaa trendinAlkuperäinen kirjoittaja merenneitonen:Täysjyväkin puuroutuu kun keittää riittävän kauna ja sit vaan etikat sekaan kun on vedet valutettu pois, niin luulisi toimivan...Alkuperäinen kirjoittaja Blue:Näin, sen pitää olla puuroutuvaa riisiä.Alkuperäinen kirjoittaja Huom harmaana:Kokeile kotona...Alkuperäinen kirjoittaja merenneitonen:Mä olen muuten kironnut sitä, kun missää sushipaikassa en ole törmännyt edes vaihtoehtona täysjyväriisiin...olisi kiva maistaa toimisiko se siinä maun puolesta!Alkuperäinen kirjoittaja Huspati Huta:Muuten kyllä täysjyvät maistuu ihan hyvin, mutta sushiin pitää olla hyvää valkoista riisiä.
Luulen että se ei toimi, koska se ei liimaannu niin helposti kuin sushiriisi.
Ainakin osa näistä Fazerin "täällä paistetuista" patongeista tehdään Ranskassa!!!! En syö!Alkuperäinen kirjoittaja poipoipoi:Samaa mieltä. Joku suuri kansamassa niitä Vaasan&Vaasan, Fazerin, Pågenin ym. isojen valmistamia höttöleipiä varmasti ostaa ihan kritiikittömästi, koska niitä on se 30 hyllymetriä kaupoissa. Sitten taas niitä, jotka olisivat enemmän täysjyvää ja eivät sisältäisi esim emulgointiaineita, on vaikeampi löytää. tai löytää toki kun näkee vaivan, mutta niitä on paljon vähemmän kuin niitä höttöleipiä, jotka kaikki maistuvat samalle tai ei miltään. Jotkut eivät edes tuoksu leivälle ensinnäkään, vaan ihan hirveälle, koska ovat kyllästettyjä lisäaineilla. Huh, taas vauhdissaAlkuperäinen kirjoittaja Huom harmaana:Villi veikkaus ihan mutuna että luulisin että ainakin 80 % suomalaisperheistä käyttää vaaleaa peruspastaa ja vaaleaa riisiä, ehkä enemmänkin.Alkuperäinen kirjoittaja Rieputarallaa:Itse asiassa luulennpa että aika harva lopulta käyttää tuota valkoista mössöä niin paljon kuin ap kuvittelee.Alkuperäinen kirjoittaja Jaana:Hyvä herättely sinänsä, että monet ei tiedä, että se valkoinen pasta tai riisi on todella huonoa ja terveydelle vahingollista tavaraa.
Alkuperäinen kirjoittaja PsychoKiller:Marjoja makaroonivelliin. Siis mitä ihmettä täällä puhellaan.
Lähden kaljalle.
Toivon, etteivät aloita :ashamed:Alkuperäinen kirjoittaja Phoebsi:No ei sushiin nyt vaan kuulu se täysjyvä. Tai kuuluu jos japanilaiset aloittaa trendinAlkuperäinen kirjoittaja merenneitonen:Täysjyväkin puuroutuu kun keittää riittävän kauna ja sit vaan etikat sekaan kun on vedet valutettu pois, niin luulisi toimivan...Alkuperäinen kirjoittaja Blue:Näin, sen pitää olla puuroutuvaa riisiä.Alkuperäinen kirjoittaja Huom harmaana:Kokeile kotona...Alkuperäinen kirjoittaja merenneitonen:Mä olen muuten kironnut sitä, kun missää sushipaikassa en ole törmännyt edes vaihtoehtona täysjyväriisiin...olisi kiva maistaa toimisiko se siinä maun puolesta!Alkuperäinen kirjoittaja Huspati Huta:Muuten kyllä täysjyvät maistuu ihan hyvin, mutta sushiin pitää olla hyvää valkoista riisiä.
Luulen että se ei toimi, koska se ei liimaannu niin helposti kuin sushiriisi.
Mitä riidanhakuista tuossa on ?Alkuperäinen kirjoittaja Molleri:Ootpa sä riidanhakuinen tänäänAlkuperäinen kirjoittaja Rieputarallaa:Itse asiassa luulennpa että aika harva lopulta käyttää tuota valkoista mössöä niin paljon kuin ap kuvittelee.Alkuperäinen kirjoittaja Jaana:Hyvä herättely sinänsä, että monet ei tiedä, että se valkoinen pasta tai riisi on todella huonoa ja terveydelle vahingollista tavaraa.
Mulla on muuten vastaavanlainen: isini tekemät eväät uimarannalle. Eli ranskista, päällä voita ja metwurstia. ja sitten ne lämpesi ihanaksi päivän mittaan laukussa ja oli niin herkkua iltapäivästä.Alkuperäinen kirjoittaja vieras:oi, mulle tuli heti makumuisto 70-luvulta: tuore ranskanleipä, voita ja appelsiininkuorihillo. Ihanaa. En ole ostanut ranskanleipää varmaan ikinä itse, mutta pitääpä joku päivä hakea. Lopusta (JOS jää, voi sitten paistaa köyhiäritareita)Alkuperäinen kirjoittaja d:Mutta sitä minäkin ihmettelen, että miksi kukaan oikeasti ostaa sellaista muovipussiin pistettyä pehmeätä ranskanleipää. Siinä ei voi se maku olla edes se juttu (joo makuasioista ei voi kiistellä). Mutta jos se raha on se juttu, niin parempaa saa itsetehden...
Alkuperäinen kirjoittaja Huspati Huta:Joku japanilainen sushikokki saisi syädnhalvauksen, siellä ne opettelee ekat 7 vuotta riisinkeittoaAlkuperäinen kirjoittaja merenneitonen:Täysjyväkin puuroutuu kun keittää riittävän kauna ja sit vaan etikat sekaan kun on vedet valutettu pois, niin luulisi toimivan...Alkuperäinen kirjoittaja Blue:Näin, sen pitää olla puuroutuvaa riisiä.Alkuperäinen kirjoittaja Huom harmaana:Kokeile kotona...Alkuperäinen kirjoittaja merenneitonen:Mä olen muuten kironnut sitä, kun missää sushipaikassa en ole törmännyt edes vaihtoehtona täysjyväriisiin...olisi kiva maistaa toimisiko se siinä maun puolesta!Alkuperäinen kirjoittaja Huspati Huta:Muuten kyllä täysjyvät maistuu ihan hyvin, mutta sushiin pitää olla hyvää valkoista riisiä.
Luulen että se ei toimi, koska se ei liimaannu niin helposti kuin sushiriisi.
Siis minkä ihmeen marjojen, voin tai sokerin.Alkuperäinen kirjoittaja Blue:Alkuperäinen kirjoittaja PsychoKiller:Marjoja makaroonivelliin. Siis mitä ihmettä täällä puhellaan.
Lähden kaljalle.
:snotty: Se on liian makeaa ja tahmasta jos laittaa voita ja sokeria.. Muksut kyllä syö voinkin kanssa. Mutta marjojen (sokeroitujen!!) kanssa tarpeeksi raikasta.
Tässä puhuttiin voista ja sokrusta. Mutta joo, ehkä mä raiskaan makaronivelliä kun syön sen noin. Pitänee keksiä toinen nimi. Täysjyvämakaroni-maitoherkku marjoilla..? B)Alkuperäinen kirjoittaja merenneitonen:Joo ei marjoja, vaan voita ja ripaus suolaa ja sokrua päälle.Alkuperäinen kirjoittaja Lunatic::snotty: ..Ei kyllä kuulosta oikeelta makaroonivelliltä.. noi marjat vielä seassa, voi hyvänen aika.Alkuperäinen kirjoittaja Blue:No niin, olihan siinä sellainen himpun terveellinen maku.. Mutta kun laittaa joukkoon paljon marjaa niin ihan hyvältä maistuu. Koko kokkauksen taisi jotenkin pelastaa yyyylipitkä keittoaika ja vielä se että laitoin vaniljasokeria mausteeksi.
Älä syötä sitten viljaa ollenkaan. Tutustu terveyshaittoihin, ennen kuin opetat lapsesi syömään niitä. Itse, jos syöt, niin se on vain omaa valintaa.Alkuperäinen kirjoittaja mm:Meillä syödään valkoista riisiä ja valkoista vehnää siitä syystä että poika on kaikelle muulle viljalle allerginen. Repikää siitä. Ja hyvin kasvaa ja voi.
Emme käytä riisiä, pastaa, leipää, sokeria, perunaa ...Alkuperäinen kirjoittaja merenneitonen:Ikuinen ihmetyksen aihe mulla...
Missä ovat nyt ne päivittelijät, joiden mielestä noita ei olisi voinut syödä, kun kylmäketju on katkennut...Alkuperäinen kirjoittaja merenneitonen:Mulla on muuten vastaavanlainen: isini tekemät eväät uimarannalle. Eli ranskista, päällä voita ja metwurstia. ja sitten ne lämpesi ihanaksi päivän mittaan laukussa ja oli niin herkkua iltapäivästä.Alkuperäinen kirjoittaja vieras:oi, mulle tuli heti makumuisto 70-luvulta: tuore ranskanleipä, voita ja appelsiininkuorihillo. Ihanaa. En ole ostanut ranskanleipää varmaan ikinä itse, mutta pitääpä joku päivä hakea. Lopusta (JOS jää, voi sitten paistaa köyhiäritareita)Alkuperäinen kirjoittaja d:Mutta sitä minäkin ihmettelen, että miksi kukaan oikeasti ostaa sellaista muovipussiin pistettyä pehmeätä ranskanleipää. Siinä ei voi se maku olla edes se juttu (joo makuasioista ei voi kiistellä). Mutta jos se raha on se juttu, niin parempaa saa itsetehden...
Tuo riidankaivamisen taito on oikea taitolajiAlkuperäinen kirjoittaja Huom harmaana:Missä ovat nyt ne päivittelijät, joiden mielestä noita ei olisi voinut syödä, kun kylmäketju on katkennut...Alkuperäinen kirjoittaja merenneitonen:Mulla on muuten vastaavanlainen: isini tekemät eväät uimarannalle. Eli ranskista, päällä voita ja metwurstia. ja sitten ne lämpesi ihanaksi päivän mittaan laukussa ja oli niin herkkua iltapäivästä.Alkuperäinen kirjoittaja vieras:oi, mulle tuli heti makumuisto 70-luvulta: tuore ranskanleipä, voita ja appelsiininkuorihillo. Ihanaa. En ole ostanut ranskanleipää varmaan ikinä itse, mutta pitääpä joku päivä hakea. Lopusta (JOS jää, voi sitten paistaa köyhiäritareita)Alkuperäinen kirjoittaja d:Mutta sitä minäkin ihmettelen, että miksi kukaan oikeasti ostaa sellaista muovipussiin pistettyä pehmeätä ranskanleipää. Siinä ei voi se maku olla edes se juttu (joo makuasioista ei voi kiistellä). Mutta jos se raha on se juttu, niin parempaa saa itsetehden...
Herraisä, tuohonhan voi kuolla. ; )
Ja vielä niin mukavaakin ; )Alkuperäinen kirjoittaja k:Tuo riidankaivamisen taito on oikea taitolajiAlkuperäinen kirjoittaja Huom harmaana:Missä ovat nyt ne päivittelijät, joiden mielestä noita ei olisi voinut syödä, kun kylmäketju on katkennut...Alkuperäinen kirjoittaja merenneitonen:Mulla on muuten vastaavanlainen: isini tekemät eväät uimarannalle. Eli ranskista, päällä voita ja metwurstia. ja sitten ne lämpesi ihanaksi päivän mittaan laukussa ja oli niin herkkua iltapäivästä.Alkuperäinen kirjoittaja vieras:oi, mulle tuli heti makumuisto 70-luvulta: tuore ranskanleipä, voita ja appelsiininkuorihillo. Ihanaa. En ole ostanut ranskanleipää varmaan ikinä itse, mutta pitääpä joku päivä hakea. Lopusta (JOS jää, voi sitten paistaa köyhiäritareita)Alkuperäinen kirjoittaja d:Mutta sitä minäkin ihmettelen, että miksi kukaan oikeasti ostaa sellaista muovipussiin pistettyä pehmeätä ranskanleipää. Siinä ei voi se maku olla edes se juttu (joo makuasioista ei voi kiistellä). Mutta jos se raha on se juttu, niin parempaa saa itsetehden...
Herraisä, tuohonhan voi kuolla. ; )
Kai olet tarkistanut, ettei ruisleipään ole käytetty sihtijauhoja? Yhtä huonoa on sellainen ruisleipäkin. Puhumattakaan mistään Vaasan ruispaloista.Alkuperäinen kirjoittaja Phoebsi:On yksi todella epäterveellinen pikaruokajuttu, johon sopii vaan ja ainoastaan vaaleaakin vaaleampi paahtoleipä Muuten sitten käytetään tummaa pastaa, riisiä ja täysjyviä. Kun on tottunut ruisleipään niin vaalea höttösleipä ei oikein maistukaan millekään.
Tätä joutuu peesaan.Alkuperäinen kirjoittaja Lunatic:Käytän molempia. Enemmän varmaan tavista höttöö ainakin makaroonissa. Usein teen sekasin.
Mu amuuten nauratti ihan sama kun tuota kirjoitin.Alkuperäinen kirjoittaja Huom harmaana:Missä ovat nyt ne päivittelijät, joiden mielestä noita ei olisi voinut syödä, kun kylmäketju on katkennut...Alkuperäinen kirjoittaja merenneitonen:Mulla on muuten vastaavanlainen: isini tekemät eväät uimarannalle. Eli ranskista, päällä voita ja metwurstia. ja sitten ne lämpesi ihanaksi päivän mittaan laukussa ja oli niin herkkua iltapäivästä.Alkuperäinen kirjoittaja vieras:oi, mulle tuli heti makumuisto 70-luvulta: tuore ranskanleipä, voita ja appelsiininkuorihillo. Ihanaa. En ole ostanut ranskanleipää varmaan ikinä itse, mutta pitääpä joku päivä hakea. Lopusta (JOS jää, voi sitten paistaa köyhiäritareita)Alkuperäinen kirjoittaja d:Mutta sitä minäkin ihmettelen, että miksi kukaan oikeasti ostaa sellaista muovipussiin pistettyä pehmeätä ranskanleipää. Siinä ei voi se maku olla edes se juttu (joo makuasioista ei voi kiistellä). Mutta jos se raha on se juttu, niin parempaa saa itsetehden...
Herraisä, tuohonhan voi kuolla. ; )
häh, 15 minuuttia makaronivellin keittämistä pitkään? minä keitän aina 30 minuuttia vaikka teen tavallisista makaroineista.Alkuperäinen kirjoittaja Blue:Mä keitin sitä ihan tautipitkään, melkein 15min. Mä maistan kohta ja tuun sit infoamaan.Alkuperäinen kirjoittaja merenneitonen:Mä olen muuten jo kauan suunnitellut makaronivellin tekoa, kun mummo teki sitä aian kun olin pieni.Alkuperäinen kirjoittaja Blue:Mun rupes äsken tekemään mieli sitä (täällä niin parjattua) makaronivelliä. Tein sitä mutta tein sen täysjyvämakaroniin, muuta ei ollut. Saanko pistää sun syyksi jos ei maistu yhtä hyvältä kuin valkoiseen mössään tehty? :saint:
Olen pohtinut just tuota, että maistuuko se enää samalta, jos tekee täysjyvään.
Täytyy testata, jos keittäisi ihan ylikauan sitä.