Miksi ihmisillä on telkkari makkarissa? Tai (pienten) lasten huoneessa?

  • Viestiketjun aloittaja mummoutunut 3kymppinen
  • Ensimmäinen viesti
mummoutunut 3kymppinen
Ehkä ku en itse telkkaria juuri katso, vaan se on kiinni tai lapsi katsoo joskus jotain lastenohjelmaa, niin en asiaa ymmärrä. Minusta on jotenkin hullua, että yhdessä asunnossa on monta telkkaria ja jopa sängyssä on voitava katsoa jotain ohjelmaa. Aivoja ruokitaan liikkuvalla kuvalla viimeiseen saakka.

Vielä oudompaa on, että telkkareita on suunnilleen joka huoneessa ja porukka hajaantunut jokainen omaan nurkkaansa tuijottamaan sitä. Pienet lapset jopa katsoo yksinään ohjelmia. Mun lapsi ainakin ohjelmia katsoessaan kyselee koko ajan jotakin, joten olisi hullua että hän katsoisi ohjelmia yksin eikä kukaan vastaisi kysymyksiin. En sano etteikö voisi rentoutua telkkarin tai muun medialaitteen kanssa, mutta tuntuu se telkkari olevan keskiössä ja sitä on voitava katsoa joka huoneessa.
 
Lapsen huoneessa ei ole töllöä eikä tule. Joskus oli makkarissa toinen ja lähinnä sillon sitä toinen katto kun haluttiin molemmat kattoa eri kanavia samaan aikaan tai illalla haluttiin kattoa leffa muttei jaksanu enää soffalla istuskella. Tuokin aikana ennen lasta.
 
vedänkö pohjat
Meillä on lastenhuoneessa KAKSI telkkaria

11v ja 14v lapsilla on yhteinen huone ja huoneen keskellä on korkea hylly jakamassa tilaa. Kummallakin on omalla puolellaan oma telkkari ja välillä ne katsoo siellä samaa ohjelmaa jopa omista telkkareistaan. Toisella 42" ja toisella 32" eli sähköäkin taitaa mennä valtavasti
 
"Veera"
Makkarin tv on kiva jos toinen haluaa päivällä viettää hetken rauhassa tv:tä katsellen. Olkkarissa on lapset aina hälisemässä niin se ei siellä onnistu.
Myöskin illalla katsellaan tv:tä siellä. Ja sairaana.
Ja joskus harvemmin jos halutaan katsoa eri ohjelmaa yhtäaikaa niin sitten.
 
On on
Meillä on aina ollut makkarissa telkkari. Kiva katsella myöhäisillan elokuvia tai aamulla uutisia. Lapsillakin on makuuhuoneissaan telkkarit. Kaikki saavat katsoa mieleisiään ohjelmia ilman, että muut häiriintyvät tai että tarvitsee tapella mitä katsotaan. Keittiössä ei ole telkkaria, vaikka se olisi kiva.
 
"niu"
Meillä on lapsen huoneessa vanha telkkari, mutta siihen on kytketty vain pleikkari eli sillä ei voi katsoa ohjelmia. Leffoja pleikkarin kautta katselee joskus myös. Harvoin käytössä, mutta ihan kätevä.
 
Meidän lasten huoneessa on telkkari, pelikäyttöä varten. Siihen ei ole liitetty digiboxiakaan.

Omassa makkarissa ei ole telkkaria, eikä sinne tule.
 
Mie katon usein makkarissa kauhuleffoja ja useimmiten Emmerdalen. Mies katsoo silloin olkkarissa jotain muuta.
 
makkari
Meillä on telkkari VAIN makkarissa, onko se sallittua? Olohuoneessa ei ole koska se ei sovi sisustukseen, ja mitä se siellä tekisikään, meidän olohuone on seurustelua, oleskelua ja musisointia varten. Makkarin nurkassa on töllö jota joskus illalla katsellaan kun lapset jo nukkuu, tai sitten lapset katsoo sillä dvd:tä ja jos ovat kipeinä niin kiva maata äitin ja iskän sängyssä ja katsella.
 
"nike"
Meilläkin makkarissa samasta syystä kuin useimmilla, ennen nukkumaanmenoa voi rauhassa katsoa jotain vieläpä vaakatasossa. Lapselle ei tule aikoihin omaa telkkaria, mutta onpa nuo lapset erilaisia.. meidän ei juuri koskaan kysellyt mitään ohjelman aikana eikä sen jälkeen. On muutenkin aika hiljainen tapaus :)
 
"kuikka"
joka huoneessa on. ihan vaan perherauhan takia. jos olis vaan yksi niin mies omis sen itselleen eikä kukaan muu saisi katsoa siitä sitä mitä haluais.

tässä talossahan ei ollut antennipistokkeita kuin olohuoneessa kun tähän muutettiin . sähköliikkeen pojat veti välikaton kautta makkareihin pistokkeet että saatiin töllöt näkymään.
 
"Anne"
Meillä näkee sängystä telkkarin, mille ei nyt minkään voi, kun olkkarissa nukutaan. Joskus on kiva pötköttää tosi aikaisin sängyssä peiton alla katsomassa elokuvaa sohvalla nököttämisen sijaan.

Lapsen huoneessa on myös tv ja pleikkari, saa välillä pelata, että minä saan rauhassa kirjoittaa tai tehdä kouluhommia, en siedä yhtään mitää epämääräisiä peliääniä kun yritän keskittyä ja lapsi taas laittaa aina pelatessaan koko aika ääntä kovemmalle.
 
"Riiviöiden äiti"
Olkkarissa ontv, josta katsotaan joskus yhdessäohjelmia,ja lapset aamulla lastenohjelmia.
Aikuisten makkarassa on telkkari jotta saadaan rauhassa illalla puuhastella aikuisten hommia, ilman että epäilyttäviä ääniä kantautuisi lasten korviin. Ei sitä telkkaria juurikaan kukaan katso, mutta etsitään aina joku mahdollisimman äänekäs ulkomainen ohjelma ;)
 
Vie ras
Meillä oli lapsuudenkodissa jokaisella omat telkkarit. Vanhemmat saivat olla rauhassa olkkarissa kun kaikilla lapsilla huoneissa töllöt. No eipä noita vanhempia kiinnostanut muutenkaan meidän lasten elämä.
 
Makkarissa ei ole telkkaria eikä tule, ei me muutenkaan vietetä aikaa siellä, nukutaan vain.

3 vuotiaalla on oma telkkari joka ei tosin antennipiuhassa, katsoo dvd levyjä sitä kautta.
Aamupiirretyt katselee olkkarissa, mutta illemmalla tykkää katsoa esim. Muumeja ja leikkii samalla Muumi leluillaan.
Kaikkia piirrettyjä katsoessa syntyy likalla mielettömiä leikkejä, tarinan mukana eläytymistä, laulua ja tanssia... Niin että ihan hyvä kun saa touhuta omassa rauhassa :D

Telkkaria ei saa katsoa ilman lupaa, ja kone menee kiinni kun käsketään.
En näe tässä mitään ihmeellistä.
 
säpäle harmaana
Meillä on kaksi telkkaria ja molemmat ovat olkkarissa. Olen miettinyt, että toinen pitäisi siirtää makkariin, kun näyttää niin hölmöltä kaksi telkkaria vierekkäin. Molempia tarvitaan, kun toisella näkee televisiokanavat ja toisella näkee dvd:t.
 
viera.s
Makkarissa on telkkari sitä varten, että miehen kanssa halutaan joskus katsoa eri ohjelmia. Lapsen huoneessa on telkkari siksi, kun sellainen joskus saatiin (pyytämättä) kun oli miehen vanhemmilla ylimääräisenä eikä me sille muutakaan sijoituspaikkaa keksitty. Se ei kyllä tällä hetkellä edes toimi, joku piuha on mennyt rikki, ja sitä ei olla muutenkaan käytetty kuin ihan muutaman kerran. Lapsi katselee telkkaria aika vähän, joskus aamuisin 10-20 minuuttia jos herää hyvissä ajoin ja pikkukakkosen, jos satutaan silloin olemaan kotona, mutta aika harvoin ollaan. Lapsen huoneessa oleva telkkari sijoitetaan kyllä muualle kun tästä pian muutetaan, jatkossa veikkaisin että telkkarit tulee olohuoneeseen, takkahuoneeseen pelikäyttöön ja vanhempien makkariin.
 
Meillä on telkkari makkarissa siksi, että ennen nukkumaanmenoa on mukava katsoa joku oma ohjelma niin, että siitä kuuleekin jotain. Olkkarissa ei oikein voi katsoa, kun ei haluta häiritä lasten nukkumaankäyntiä.

Ja mikä onkaan parempaa laiskan sunnuntain puuhaa, kun makoilla sängyssä, syödä irtokarkkeja ja katsoa jotain hyvää ohjelmaa tai leffaaa? En minä ainakaan kovin montaa keksi. Siis nimenomaan laiskaa hommaa, en kaipaa tähän nyt mitään jumppavinkkejä tai puutarhankuopsutus neuvoja ;)

Lastenhuoneissa on telkkarit, koska niitä nyt sattui olemaan läheisillä ylimääräisenä. Luultavasti ei oltais ostettu 7-vuotiaalle omaa telkkaria, mutta kun ilmaiseksi tarjottiin pari vuotta vanhaa taulutelkkaria, niin kyllähän se kelpasi. Toki seurataan, mitä lapset katsoo ja rajoituksia on ihan lastenohjelmissakin. Mutta on se ihan kiva, ettei aina itse tarvitse sitä kuunnella, kun lapset jonkun leffan katsovat. Suurimman osan olen silti "saanut" katsella, kun olkkarissa on kuulemma kivempi katsoa, kun on iso telkkari ja hyvät äänet. Aina niitä ei jaksa ja silloin on mukava vetää lastenhuoneen ovi kiinni.

Siinäpä ne syyt, miksi meillä on 4 telkkaria.
 
dejavu
Silloin kun piti maksaa telkkalupaa, piti hankkia telkut joka ikiseen huoneeseen. Teki mieli upottaa töllö keittiön pöytäänkin, ettei Formuloiden jännät hetket mene ohi samalla kun syö. Vessassakin olis telkkari kiva, kun istuu paskalla. Makkarissa telkka on siksi, että voi kattoo pornoo jos ei ota eteen ja pennuilla tietenkin siksi, että saa ne pirut pysymään huoneissaan edes sen aikaa, että saa panna.
 
Meillä oli lapsuudenkodissa jokaisella omat telkkarit. Vanhemmat saivat olla rauhassa olkkarissa kun kaikilla lapsilla huoneissa töllöt. No eipä noita vanhempia kiinnostanut muutenkaan meidän lasten elämä.
nii oli miehenki kodissa lapsilla kullakin oma ja sen huomasi kun yhteen muutettiin. Miehen oli vaikea tajuta että huushollissa hän ei ole se joka määrää mitä katotaan ja millon. Enkä sen takia halunnu toista töllöä ettei isomies osaa jakaa. Osaa se onneksi nykyään eikä meillä hirveästi töllöä katotakaan. Se toinen tölllö joka meillä joskus oli, oli itseasiassa tietokonenäyttö makuuhuoneessa, ei edes oikea töllötin.
 

Yhteistyössä