miksi joidenkin vanhempien lapset ovat porsaita?syövät kaikki ruuat mitä näkevätkin.

  • Viestiketjun aloittaja prinssi ja prinsessa
  • Ensimmäinen viesti
prinssi ja prinsessa
annatte kakaroiden mennä seisovaan pöytään rähmii likaisilla käsillä ja porsastelee pöydillä. etuilevat ja hilluvat pitkin ja poikin. oksettavaa. isä ja äiti istuvat tyytyväisinä isoilla peffaoillaan pöydässä ja ei käske kakaroita ollenkaan.ai niin..eihän sitä kasvattaa kerkee ku pitää mässillä koko ajan.
 
niin
ja näiden rohmuajien vanhemmat sattavat kyläillessä (jossa ei ole seisovaa pöytää) laittaa lapsilleen annokset valmiiksi ja poimia siihen lähes kaikki herkut niin, että lopuille ei herkkupaloista jää kuin maistiaiset. Tuo siis oma kokemus ruokavieraista...
 
pizzeriassa nähtyä
Kävimme hakemassa pizzat ja paikka oli täynnä ihmisiä joten jouduimme odottamaan 45 minuuttia.
Yksi perhe oli syömässä.Äiti söi ja luki lehteä.isä söi.
Kaksi pikkupoikaa pomppi toisten pöydissä höpöttämässä ja ihmiset oli tosi tuskastuneita ja mulkoilivat kiukkuisesti perheen vanhempiin.Nämä eivät silmäänsä räpäyttäneet.
Kyllä yleisillä paikoilla jos mennään ruokailemaan jokaisen pitäkisi huolehtia siitä että se oma jälkikasvu ei hypi vieraiden ihmisten pöydissä häiritsemässä muiden ruokailua.
 
eipä oo tarjottavia "koristeexs " mieleen laittaa pöytään ..tai kylttiä"katsokaa älkää ottako" :|
kyllä en ihan syötäväks siin tarjoilu pöydässä on ..
ja ravintolassa nyt varmaan aina löytyy joka sortin kävijää ja ruokailiaa..enpä tiiä missä käyt syömässä ku tuollaset ruokatavat asjakkailla:)
 

Yhteistyössä