Miksi minun mokkaruudut eivät onnistu?

Alkuperäinen kirjoittaja myö:
miulla tällainen ongelma: jähmettyy liikaa levitettäessä, joten en saa levitettyä. Ja mikä on paljon tomusokeria? Pieni paketti? Iso paketti?
Mä en ole edes kaupasta löytänyt muuta kuin yhtä pakettikokoa. Mun kuorrutteeseen tulee muistaakseni 4dl tomusokeria, tosin mä kaadan sitä ihan näppituntumalla.
 
myö
Alkuperäinen kirjoittaja BKM:
Alkuperäinen kirjoittaja myö:
miulla tällainen ongelma: jähmettyy liikaa levitettäessä, joten en saa levitettyä. Ja mikä on paljon tomusokeria? Pieni paketti? Iso paketti?
Mä en ole edes kaupasta löytänyt muuta kuin yhtä pakettikokoa. Mun kuorrutteeseen tulee muistaakseni 4dl tomusokeria, tosin mä kaadan sitä ihan näppituntumalla.
Siis tämä on just miun ongelma: osaan tehdä hyvän suklaakuorrutuksen, mutta en mokkapalakuorrutusta. Yritän siis tehdä samoin kuin suklaata sulattaessani, mutta ilmeisesti tuo mokkapalojen kuorrutuksen ei ole tarkoitus olla ihan jähmeää siinä levyllä jo? Tai tehdäänkö sitä edes kuumalla levyllä?
 
Alkuperäinen kirjoittaja myö:
Alkuperäinen kirjoittaja BKM:
Alkuperäinen kirjoittaja myö:
miulla tällainen ongelma: jähmettyy liikaa levitettäessä, joten en saa levitettyä. Ja mikä on paljon tomusokeria? Pieni paketti? Iso paketti?
Mä en ole edes kaupasta löytänyt muuta kuin yhtä pakettikokoa. Mun kuorrutteeseen tulee muistaakseni 4dl tomusokeria, tosin mä kaadan sitä ihan näppituntumalla.
Siis tämä on just miun ongelma: osaan tehdä hyvän suklaakuorrutuksen, mutta en mokkapalakuorrutusta. Yritän siis tehdä samoin kuin suklaata sulattaessani, mutta ilmeisesti tuo mokkapalojen kuorrutuksen ei ole tarkoitus olla ihan jähmeää siinä levyllä jo? Tai tehdäänkö sitä edes kuumalla levyllä?
Ei sitä tehdä kuumalla levyllä ollenkaan. :) Sehän on kuitenkin eri asia kuin suklaakuorrute. Mun ohjeessa kuumaan kahviin sekoitetaan rasva (ei sulana vaan kovana) ja tomusokeri+kaakaojauhe.
 
olava harmaana
Mä laitan romusokerin, kaakaos, kuuman kahvin ja sulatetun rasvan kippoon ja sotken. Lisäilen pikkuhiljaa tuon kahvin ja voin jotta nään kuinka tahmeaa siitä tulee :) Kuorrutuksen kanssa voi soveltaa. Laitan aina yhden ison paketin tomusokeria per pellillinen.
 
mie
Alkuperäinen kirjoittaja BKM:
Ei sitä tehdä kuumalla levyllä ollenkaan. :) Sehän on kuitenkin eri asia kuin suklaakuorrute. Mun ohjeessa kuumaan kahviin sekoitetaan rasva (ei sulana vaan kovana) ja tomusokeri+kaakaojauhe.
Miun ohje on muuten sama mutta rasva on sulatettu.
 
Rohmu
Alkuperäinen kirjoittaja olava harmaana:
Mä laitan romusokerin, kaakaos, kuuman kahvin ja sulatetun rasvan kippoon ja sotken. Lisäilen pikkuhiljaa tuon kahvin ja voin jotta nään kuinka tahmeaa siitä tulee :) Kuorrutuksen kanssa voi soveltaa. Laitan aina yhden ison paketin tomusokeria per pellillinen.
Romusokeri :D
 
"masuli"
se tedään niikuin se kuuluu mutta se pitää tehdä tareeks hyvin eli: jos sulla tulee liikaa tomusokerii niin täytyy laittaa kahvia VÄHÄN ei paljoo, jos tulee liian lötköö nii laittakaa sinne VÄHÄN tomusokerii
 
"vieras"
Liikaa nestettä /liian vähän tomusokeria, siinä on syy, miksi kuorrute valuu. Vettä tarvitaan lopulta uskomattoman vähän. Kun lusikalla vatkaa kovasti, ni huomaa, että se tomusokeri sinne vesitilkankin joukkoon sulaa.
 
"vieras"
No ap kuorrute valuu sen takia kun se kuumentaa ne kattilassa. Aineet seataan kipossa ja vielä lämpösen pohjan päälle levitetään, niin se leviääkin ja nonparellit päälle. Pohja ei saa olla kuuma.
 

Yhteistyössä