Pohja on hyvin jäähtynyt. Vaikka kuin yritän sitä kuorrutusta tehdä jämäkäksi siitä ei tule jämäkkää, valuu ei jähmety.
liikaa nestettä.Alkuperäinen kirjoittaja Hopeinen Kuu:Pohja on hyvin jäähtynyt. Vaikka kuin yritän sitä kuorrutusta tehdä jämäkäksi siitä ei tule jämäkkää, valuu ei jähmety.
Mä en ole edes kaupasta löytänyt muuta kuin yhtä pakettikokoa. Mun kuorrutteeseen tulee muistaakseni 4dl tomusokeria, tosin mä kaadan sitä ihan näppituntumalla.Alkuperäinen kirjoittaja myö:miulla tällainen ongelma: jähmettyy liikaa levitettäessä, joten en saa levitettyä. Ja mikä on paljon tomusokeria? Pieni paketti? Iso paketti?
Siis tämä on just miun ongelma: osaan tehdä hyvän suklaakuorrutuksen, mutta en mokkapalakuorrutusta. Yritän siis tehdä samoin kuin suklaata sulattaessani, mutta ilmeisesti tuo mokkapalojen kuorrutuksen ei ole tarkoitus olla ihan jähmeää siinä levyllä jo? Tai tehdäänkö sitä edes kuumalla levyllä?Alkuperäinen kirjoittaja BKM:Mä en ole edes kaupasta löytänyt muuta kuin yhtä pakettikokoa. Mun kuorrutteeseen tulee muistaakseni 4dl tomusokeria, tosin mä kaadan sitä ihan näppituntumalla.Alkuperäinen kirjoittaja myö:miulla tällainen ongelma: jähmettyy liikaa levitettäessä, joten en saa levitettyä. Ja mikä on paljon tomusokeria? Pieni paketti? Iso paketti?
Ei sitä tehdä kuumalla levyllä ollenkaan. Sehän on kuitenkin eri asia kuin suklaakuorrute. Mun ohjeessa kuumaan kahviin sekoitetaan rasva (ei sulana vaan kovana) ja tomusokeri+kaakaojauhe.Alkuperäinen kirjoittaja myö:Siis tämä on just miun ongelma: osaan tehdä hyvän suklaakuorrutuksen, mutta en mokkapalakuorrutusta. Yritän siis tehdä samoin kuin suklaata sulattaessani, mutta ilmeisesti tuo mokkapalojen kuorrutuksen ei ole tarkoitus olla ihan jähmeää siinä levyllä jo? Tai tehdäänkö sitä edes kuumalla levyllä?Alkuperäinen kirjoittaja BKM:Mä en ole edes kaupasta löytänyt muuta kuin yhtä pakettikokoa. Mun kuorrutteeseen tulee muistaakseni 4dl tomusokeria, tosin mä kaadan sitä ihan näppituntumalla.Alkuperäinen kirjoittaja myö:miulla tällainen ongelma: jähmettyy liikaa levitettäessä, joten en saa levitettyä. Ja mikä on paljon tomusokeria? Pieni paketti? Iso paketti?
Miun ohje on muuten sama mutta rasva on sulatettu.Alkuperäinen kirjoittaja BKM:Ei sitä tehdä kuumalla levyllä ollenkaan. Sehän on kuitenkin eri asia kuin suklaakuorrute. Mun ohjeessa kuumaan kahviin sekoitetaan rasva (ei sulana vaan kovana) ja tomusokeri+kaakaojauhe.
RomusokeriAlkuperäinen kirjoittaja olava harmaana:Mä laitan romusokerin, kaakaos, kuuman kahvin ja sulatetun rasvan kippoon ja sotken. Lisäilen pikkuhiljaa tuon kahvin ja voin jotta nään kuinka tahmeaa siitä tulee Kuorrutuksen kanssa voi soveltaa. Laitan aina yhden ison paketin tomusokeria per pellillinen.