vierailija
Ohjeita kun selaa niin sitä voi käyttää kuin perunaa. Oletettavasti se maistuu pitkälti samanlaiselta. Nythän sitä syödään lähinnä jouluna, lanttulaatikkona.
Et sitten ole koskaan maistanut lanttua?Ohjeita kun selaa niin sitä voi käyttää kuin perunaa. Oletettavasti se maistuu pitkälti samanlaiselta. Nythän sitä syödään lähinnä jouluna, lanttulaatikkona.
Mulla on jo koulittuna monta lantuntainta. Milloin ne voisi istuttaa kasvihuoneeseen?Ei ole unohdettu
Sitten, kun ei enää öisinkään mene pakkasen puolelle. Nimittäin, jos et halua ruveta lämmityspuuhiin.Mulla on jo koulittuna monta lantuntainta. Milloin ne voisi istuttaa kasvihuoneeseen?
Kuka syö, kuka ei. Meillä kyllä syödään lanttua, mutta ei se perunalle maistu. Eikä ilmavaivat haise samalle kuin perunasta, vaan paljon pahemmalta...Ohjeita kun selaa niin sitä voi käyttää kuin perunaa. Oletettavasti se maistuu pitkälti samanlaiselta. Nythän sitä syödään lähinnä jouluna, lanttulaatikkona.
Mulla on ollut käytäntönä kantaa yöllä 01 jälkeen täysiä vesiämpäreitä, joissa on 80-asteinen vesi. Niistä tulee sopivasti höyryä, joka voi pakkasen tultua jäätyä lehdille: jäätymisessä vapautuu sopivasti lämpöä. Aamulla aurinko jo lämmittääkin mut on tuo hyvää kuntoilua ja samalla voi tähjyillä tähtitaivastaSitten, kun ei enää öisinkään mene pakkasen puolelle. Nimittäin, jos et halua ruveta lämmityspuuhiin.
Ei ollenkaan. Äiti paistoi kuutioita voissa. Kyllä oli hyvää. Miehen mummo laittoi lanttua lihan sekaan paistopussiin ja voinokare sekaan. Kuoriminrn on se vaativin vaihe lantussa. Luomuviljellyistä ei tule ilmavaivoja.sitä syötiin vähän liikaa sodan jälkeisinä vuosina
Eikä se tarvi siirappiaEhkä sinä olet unohtanut mutta ite teen uunijuureksia hyvin usein ja muakana on lanttua