Miksi noi vanhemmat eli yli 20v mammat voi haukkua ikäsiäsä?

Viestiketju alueella 'Äidit alle 20v' , aloittaja minna-85, 29.01.2005.

 1. minna-85

  minna-85 Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  08.10.2004
  Viestejä:
  73
  Saadut tykkäykset:
  0
  On niin tyhmää haukkua nuorempaasa,vaikka on nuori ja on lapsi ni ei tarkota että me ryypätään ja rellestetään rahat vain..Minä oon ainaki tyytyväinen eläämääni ja valintoihini ja jopa uusi vauva saisi tulla.Emme käytä ehkäsyä,lapsi tulee kun on tullakseen!Ja vaikka on nuori äiti ja joka penni pitää laskea tarkkaan,niin tuskin kukaan ostaa AINA halvinta mahdollista vauvalleen.. \|O \|O
   
  #1
 2. taustalla

  taustalla Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  19.05.2004
  Viestejä:
  63 741
  Saadut tykkäykset:
  1
  \
  hei,me ollaan muuten saman ikäsiä :wave:
  aivan..olet oikeassa..minä itse en ole oikeestaan ikinä nuorena (15-18v) juonut ja ryypänny..olin vähä semmonen hiljanen :snotty:
  onnea teille,meillekkin vauva olisi tervetullut..
  ja kyllä mun miehellä on niin hyvä työ ja minulla myös että
  ei todellakaan tarvitse ostaa mitään pirkka vaippoja :kieh:
   
  #2
 3. Heidi-Marie

  Heidi-Marie Vieras

  Ei hyvä ja vastuuntuntoinen äitiys ole ollenkaan iästä kiinni. Mitä lie kateutta ja ennakkoluuloja tuo nuorten äitien morkkaaminen.
  Älkää välittäkö noista negatiivisista ihmisistä vaan eläkää onnellisina lastenne kanssa. Olen kolmikymppinen äiti. =)

   
  #3
 4. -Tumpula-

  -Tumpula- Vieras

  Mä olen 23 joten voin varmaan vastata tähän. Mä en hauku ikäisiäni koska en hauku muunkaan ikäisiä. :D Kyllä se hyvä äitiys tulee jostain ihan muusta kuin iästä.
   
  #4
 5. Tiuku

  Tiuku Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  02.09.2004
  Viestejä:
  141
  Saadut tykkäykset:
  0
  mitä haukkumista niissä on?
  useat teinimammat vievät jatkuvasti lapsiaan hoitoon..ja ryyppäävät. kyllä sellasta saa arvostella.
  me vanhemmat mammat on jo juhlimisemme juhlittu ja käytämme rahamme lapsen tavaroihin,kyllä sekin ansaitsee uutta ja hyvälaatuista.
   
  #5
 6. Äiskäpäiskä

  Rekisteröitynyt:
  17.08.2004
  Viestejä:
  704
  Saadut tykkäykset:
  0
  \
  :LOL: sä voisit osallistua yleistämisen sm-kisoihin. onneksi ei yli kakskymppiset koskaan tee mitään edellä mainittua.. mihin tämä yhteiskunta joutuisikaan jos ei teitä vanhempia mammoja olisi pitämässä teiniäitejä ruodussa. mehän vallan tuhoaisimme koko maan tulevaisuuden kasvattamalla lapsemme huonosti. :LOL:
   
  #6
 7. minna-85

  minna-85 Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  08.10.2004
  Viestejä:
  73
  Saadut tykkäykset:
  0
  \
  Niin,miten sinusta voisi edes uskoa että sinullakin on lapsi..Tai että olet joku vanhempi,pian ite tingit lapsen tavaroista ja ryyppäät rahas!!Ja jos haluat niin vitusti arvostella ni kirjota lehteen!En minä halua ainakaan yli 25 lasta!Paremmin jaksaa nyt olla pienen kanssa kun on nuori!Toivotaan että teillä jotka meitä nuoria äitejä haukkuu ni on todella hyvä mieli ja ootte rikkaita ja vanhoja äitejä!! :LOL:
   
  #7
 8. minä vain

  minä vain Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  23.05.2004
  Viestejä:
  586
  Saadut tykkäykset:
  0
  Toi on oikeesti todella raivostuttavaa!! ihanku jotkut "kypsempi" ikäset olis yhtään sen vastuuntuntosempia, kun nuoremmatkaan. Milläs sen selittää, että on myös kohtis paljon vanhempia äitejä, jotka juovat ja rellestävät todella usein? Kun nuori äiti lähtee kerran kuukaudessa tai kahdessa viihteelle, niin kyllä siitä puhutaan seläntakana. Vanhemmille se on sallittua. En toki yleistä, että kaikki teini-iän ylittäneet haukkuisivat nuorempiaan, mutta valitettavan moni... eihän nuoremmatkaan hauku vanhempia...!!!

  kun miettii 50vuotta taaksepäin ja vaikka enemmänkin, jos olit yli 20vuotia ensisynnyttäjä, niin olit jo todella vanha. Nyt olet samanikäisenä "lapsi" itsekin...

  Eikö kaikki saisi tehdä lapsensa silloin kun itse sitä haluaa, eikä muiden tarvitsisi puuttua siihen...?? :heart:
   
  #8
 9. tähtihedelmä

  tähtihedelmä Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  16.10.2004
  Viestejä:
  1 797
  Saadut tykkäykset:
  0
  \
  täällä on yks jonka lapset oli eilen ensimmäistä kertaa yökylässä mummolassa. että oon tässä jo kaks vuotta (jos raskausaikakin lasketaan) käytännössä kotona istunut. ja hyvässä lykyssä saatan seuraavan kerran lapset puolen vuoden päästä uudestaan hoitoon saada. paitsi ens torstaina, kun lähdemme mieheni kanssa teatteriin ja vanhempani tulevat illaksi meille katsomaan lapsia. mutta lasketaanko totakaan? ollaan kumminkin selvinpäin.
   
  #9
 10. taustalla

  taustalla Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  19.05.2004
  Viestejä:
  63 741
  Saadut tykkäykset:
  1
  joo-o ja minä satun tietämään paljon enemmän
  niitä vanhempia äitejä jotka useemmin ryyppää ku nuoria!
  eräskin vähän yli kolmenkymmenen oleva äiti on
  melkein joka viikonloppu baarissa!! :eek: niin että ei se
  ryyppääminen kuule ikää katso! ja miksei nuoret
  jolla ei ole lapsia saisi käydä baareissa!?
   
  #10
 11. Ronja

  Ronja Vieras

  Ei kannata yleistää, että kaikki nuoret äidit vie lapsiaan hoitoon joka vkl, että pääsee ryyppää. Esim minun äitini oli 17wee, kun teki lapsen eikä ole baareissa viihtynyt. Ja kyllä siitä kauheaa haloo nostetaan, jos joku nuorempi äiti, joskus sattuu käymään baarissa.
   
  #11
 12. Tiuku

  Tiuku Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  02.09.2004
  Viestejä:
  141
  Saadut tykkäykset:
  0
  \
  sinähä täällä eniten selität miten lapsesi oli siellä ja siellä hoidossa ja miehen kanssa järjestettiin kotona pippalot..todella lapsellista,jos kotibileitä pitää järjestää ja lapsi sen takia hoitoon..huh huh..
   
  #12
 13. tähtihedelmä

  tähtihedelmä Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  16.10.2004
  Viestejä:
  1 797
  Saadut tykkäykset:
  0
  \
  mistä sä tiedät kuinka usein tätä tapahtuu? itsellä on vakaa aikomus laittaa lapset ens talvena mummolaan yöksi ja järjestää pikkujoulut. kai vanhemmilla saa joskus olla vapaa-aikaa vai väitätkö että sun lapset ei oo ikinä olleet hoidossa, jos sulla edes lapsia on. katsos, minäkin olin täydellinen äiti, ennen kuin sain lapsia!! :D :D
   
  #13
 14. Äiskäpäiskä

  Rekisteröitynyt:
  17.08.2004
  Viestejä:
  704
  Saadut tykkäykset:
  0
  \
  poika on ollu tasan kolme kertaa hoidossa muualla sen takia että olen ollut juhlimassa. ja yksi kerta noista edellisistä oli sellainen että pidimme miehen kanssa tupaantuliaiset :attn: eli se siitä ryyppäämisestä.... taitaa olla tiuku-rukalla nyt nikit vähän vinksallaan tuolla nupin sisällä.
   
  #14
 15. Taavi

  Taavi Vieras

  \
  Kuinka vanhoja lapset ovat? Tällaista sattuu erityisesti teiniäideille joilla jäi oma nuoruus "kesken" (kaikki eivät käy baareissa, mutta he jotka siitä pitävät) ja ennemmin tai myöhemmin menojalka alkaa taas vipattaa. Varsinkin, jos parisuhde menee poikki.
   
  #15
 16. epunäiskä

  epunäiskä Vieras

  \
  ja mistäs sinä sen tiedät että menojalka alkaa vipattaa? ja miten se nuoruus pitäisi elää? sitäkö ei ole nuoruutta elänyt jos ei ryyppää ja rellestä....
   
  #16
 17. Taavi

  Taavi Vieras

  \
  Jos luet tarkemmin viestini, huomaat, että otin kantaa sinun kommenttiisi. Kaikki eivät ikinä käy baareissa, toiset käyvät julmetusti ennen lapsen syntymää ja lopettavat sitten tyystin, toiset käyvät lapsen synnyttyä silloin tällöin ja sitten on vielä ne jotka jatkavat vapaata rellestämistä lapsista huolimatta. Nuoruuden elämistä on vapaus tehdä mitä huvittaa. Oli se sitten baarissa istumista tai teatterissa käymistä tai vaikka molempia.
  Miksi pienimmistäkin eriävistä kommenteista pitää aina tukkia herne nenään?
   
  #17
 18. epunäiskä

  epunäiskä Vieras

  \
  no siis kysyin vain yleisesti että miten se nuoruus pitäisi elää, kun tuntuu että nämä vanhat ja ns. viisaat ovat YLEENSÄ aivan varmoja siitä että se meno ei lopu siihen lapsen syntymään..
  ja miksikäs pitää työntää se herne nenään jos haluaa lapsia nuorena ja sattuu vielä OIKEASTI olemaan onnellinen tilanteeseen...?
   
  #18
Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti