Miksi on vaikea kunnioittaa toisen yksityisyyttä?

  • Viestiketjun aloittaja "vieras"
  • Ensimmäinen viesti
"vieras"
Jos esim. nettikaupassa myyn jonkin tuotteen ja ilmoitan selvästi että nämä asiat hoidan mieluiten vain sähköpostin välityksellä kiitos! - niin samantien joku tyyppi kaivaa numeroni numerotiedustelusta ja alkaa soittelemaan kesken työpäivän ja pistämään viestiä. ? kyse ei ole siitä että en vastaisi sähköposteihin ja etteikö homma toimisi hyvin niin.
 
"vieras"
No en laita numeroani automaattisesti näkyviin ikinä, ja ilmoitan vielä ystävällisesti että hoidetaan asiat sähköpostilla, ei kiitos tekstareita ja soittoja kännykkään. Niin sitten joku tonkii numeroni numerotiedustelusta varta vasten.... outoa. Kai sitten täytyy muuttaa se salaiseksi. :O
 
"vieras"
Jos kyseessä huuto.net tai vastaava niin aika ikävää. Jos sulla on "oikea" nettikauppa niin ymmärrän, esim. palautukseen liittyvät asiat on helpompi kysellä kerralla puhelimessa kuin selvitellä useamassa s-postiviestissä.

Jälkimmäisessä tapauksessa kannattaisi laittaa omaa puh.nro esille ja lisätä että vastaan soittoihin klo sen ja sen jälkeen päivätyöni takia. Ja vaikka avata oma liittymä noille nettikauppaan liittyville puheluille.
 

Yhteistyössä