Miksi pampers -vaipat (koko 2) tarttuu vauvan pyllyyn kiinni märkänä?

minäkin tein muuten valituksen. olemme ostaneet noita newbaby mini 2-vaippoja monta semmosta pienempää pakettia ja ovat olleet ihan hyviä käytössä. nyt sitten kun aattelin että ostanpa ison paketin ettei tartte kokoaikaa juosta kaupoissa niin nuohan on ihan PASKOJA!!! eivät jousta takaa ollenkaan, ovat pienempää kokoa (vaikka taatusti katoin että on sama newbaby 2 mini ja painokilot 3-6 kg kun niissä pienemmissäkin paketeissa) ja niitä ei meinaa saada kiinni.

laitoin justiin pampersille viestiä että haluan joko sen säästökoon verran niitä vanhemmanmallisia vaippoja tilalle tai hyvityksen nyt ostamistani käyttökelvottomista vaipoista.

saa nähdä millon vastataan...
 
Sama juttu kävi meillä ku ringleaderille.. Yhtäkkiä yhdessä vaippapaketissa olikin joustamattomia pienempiä vaippoja. Ja siis oli tuo koko 2 kilot 3-6kg. Ärsyttävää ku muutenki olis ollu viimeinen paketti tota kokoa, täytyy sit siirtyä isompaan mut siinä ja siinä et nää nyt siis enää menee meidän likalle.

Verkon tarttumisesta huomasin et jos on tosi pissanen ni vähän voi tarttua, mut meillä kuitenki irtoaa ihan helposti itsekseen ku vaippaa ottaa muutenki pois, joten ei menoa ole haitannut.
 
Alkuperäinen kirjoittaja äitikans:
Ite tein valituksen toisista vaipoista aikanaan, pieni ja ärsyttävä juttu- mutta sain kunnon hyvityksen :D
En edes oo tajunnu valittaa, kun luulin, että se on tuon vaipan ominaisuus :( Hitsi, yks vaippa enää pakkauksesta tallella, mutta eipä itse pakkausta ole enää saatavilla. Siinähän on joku koodi jonka ainakin Liberolla tartteevat.

Liberoltakin on tullu hyvityksenä kivasti vaippoja, ekalla kerralla päälle sata vaippaa ja nyt hiljattain pikku paketti. Valituksen syinä oli repeytynyt tarra ja toisella kerralla tuli ne rakeet sieltä läpi.

 
Alkuperäinen kirjoittaja Murmeli 78:
Meillä tarttui nuo Pampersin kaksi pienintä kokoa myös pojan pyllyyn kiinni - rasvan kanssa ja ilman. Nuissahan on (tai ainakin ½vuotta vitten oli) sellainen verkko, joka oli aina kiinni pyllyssä ja itse pähkäilin että johtuu siitä voiteesta jota mainostavat vaipoissa olevan. Mitään haittaa siitä ei pojalle ollut, mutta itseä harmitti kun sai vaippaa repiä pepusta irti. Naapureilla oli sama homma.

Muiden vaippojen kanssa ei ongelmaa ollut eikä Pampersienkaan kanssa Midi-koosta eteenpäin... joten ei välttämättä mikään valmistus vika, koska useita eriaikaan ostettuja paketteja kokeiltiin (siis myös naapurin vaippoja :p ) - vaan tyyppi ominaisuus.
SAMA TÄÄLLÄ ja lisäksi tosiaan tuli ihottumaa niistä, joten minä manasin pamppersit hevonkuuseen ja meil ollaan kestiksis ja joskus liberoissa -eikä ole enää ihottumaa eikä tuota tarttumista...
 
meillä kans tarttu ja jäivät pinnastakin paljon märemmiksi kuin liberot ja ohivuotoakin tuli, joten siirryimme kokonaan liberoon ja nyt kokeiltiin vasiten lidlin vaippoja ku joku muuki sanonu että oisivat hyviä ja ihme kyllä ovatkin. Ja melkein puolet halvempia ku liberot, joten taidetaan siirtyä kokonaan lidlin vaippoihin.
 
Meillä kanssa aiemmin ollut käytössä Pampersin vaippoja ja ainakin kaksi pienintä koko tarttuivat aina peppuun kiinni. Meillä oli niissä myös vikana se, että olivat selästä liian lyhyitä ja isompi hätä tuli lähes aina selästä pihalle. Outoa kun Pampersin vaipoissa ei ole selässä ollenkaan joustoa...
Vaihdoimme sitten Liberoihin, jotka osoittautuivat todella hyviksi vaipoiksi. Ei mitään valittamista. Kolmea pienintä kokoa ollaan kaikkia käytetty ja hyvin ovat toimineet!

Eräs ystäväni sitten suositteli meille Lidlin vaippoja halvemman hintansa takia ja muutama viikko sitten niitä sitten ostin ensimmäisen kerran. Ajattelin, että jos eivät sitten toimi niin ei voi mitään, mutta olivathan silti melkein puolet halvempia. Lidlin vaipat osoittautuivatkin melkeinpä yhtä hyviksi kuin Liberot ja aiomme varmaan tulevaisuudessakin niitä ostaa. Eivät ehkä haise märkinä yhtä hyviltä kuin Liberot, mutta sen tuoksun takia en ole kyllä valmis tuplahintaa maksamaan. Kannattaa kyllä kokeilla Lidlin vaippoja!
 
Meillä tarttuu myös 2koko pojan pyllyyn kiinni, mut kai se kuuluu asiaan, siinä on se pintamateriaali sellainen jännä, niin olisko niin et jos vaippa on kovin märkä silloin tarttuu? Meillä ei nimittäin kuiva vaippa tartu mut jos siellä on kakkaa niin sit tarttuu. Käytetään 2kokoa ja pojalla nyt ikää 2viikkoa, eli kakkii lähes joka vaippaan.
 
Eli tosta Pampersien joustamattomuudesta... ne on nimenomaan niitä uusia joissa on ne joustot selässä ja sivuissa. Täällä on vaan joillakin ollut huono tuuri siinä, että olette aloittaneet niillä uusilla ja saaneet vahingossa jatkossa niitä vanhoja pakkauksia, joissa on huonommat, joustamattomat vaipat. Niissä uusissa on se norsunkuva edessä, vanhoissa jotkut nallet tms.
Tästä oli juttua eräällä toisella palstalla.

Eli ei niitä Pamperseja nyt sentään huonompaan suuntaan oo kehitetty ;)

Ja meillä toimineet hyvin!
 
Meillä on käytetty juuri Pampersin vaippoja, koska ne ovat näppärän ohuita. Liberot ovat tosi pönäkän oloisia ja pienimmät koot päästivät pissat ohi. Muumivaipat olivat liian kovia, vauvan iho ei tykännyt. Muita emme ole vauvalle kokeilleet.

Pamperseissa on tosiaan samoissa vaipoissa kahta eri versiota. Ostettiin samaan aikaan kaksi pakettia ja toisessa oli ne joustavat tarrat ja toisessa violetti sisäosa eikä joustoa. Sitä en tiedä, kummat ovat vanhempia, samaan aikaan kun ostettiin paketit ja ulkoisesti ei eroa.

Ehkä pitää kokeilla jotain toista merkkiä. Millaisia ne Lidlin vaipat on?
 
Nyt kun muistelen niin tais meilläkin jäädä kiinni. Ja nyt mulla on tuolla aivan liian monta pamppers pussia joista en tykkää mutta pakko ne on käyttää. Että kun saan käytettyä loppuun niin sen jälkeen tuon ainoastaan liberoa joka on huomattavasti parempaa.

jotta alkuperäisen kannattaa valittaa niistä asiakaspalveluun. Saat sieltä korvauksen. Itse oon aikanaan tehny valituksen housuvaipoista kun saumat liesty irti yön aikana....että laatua kuka tietää.... :eek:

Meni taas sivuun
 
Alkuperäinen kirjoittaja swerfiel:
Alkuperäinen kirjoittaja Marjis75:
Jos olet menossa lastentarvikekauppaan, osta rulla riisipaperia, on halvempaa kuin Ainun hoitoliinat ja ajaa ihan saman asian.
Meillä tarttuu kyllä juuri riisipaperi peppuun, joskaan ei niin pahasti, etteikö sitä saisi varovasti irroteltua.
Siis kestovaipoissa sul riisipaperi? ootko koittanut sitä bambukangasta (en muista oik nimee...) tai ihan taval harsoa?
 
Jospa sillä verkolla onkin tarkoitus jäädä ihoon kiinni. Sen läpi kun kakka imeytyy itse vaippaan, niin jospa se tuotos ei ole niin suoraan kiinni ihossa, koska siinä on se "irtoverkko" välissä. Tai en tiedä, kaippa ne on tutkineet tuotteensa hyvinkin ja jostain syystä päätyneet tuommoiseen ratkaisuun. Meillä on ollut Pampersit käytössä esikoisella ja on myös nyt toisella lapsella. Niistä ei ainakaan meillä ole tullut mitään iho-ongelmia ja suht hyvin on vielä asiansa ajaneetkin. Nuo ominaisuudet on minusta tärkeintä.
 
Menee hieman asian vierestä, mutta kun joku kyseli niin...
Meidän mielestä ainakin noissa Lidl:n vaipoissa on paras hinta-laatu suhde. Esikoisella oli käytössä ja otetaan kakkosellekin käyttöön heti kun koot sen sallivat. Ei tullut mitään iho-ongelmia ja ovat todella imukykyiset. Sen lisäksi niissä on mielestäni kätevä "indikaattori" eli sellainen viiva joka muuttuu siniseksi jos on tullut pisuja. Ei tarvitse aukoa ja kokeilla jos vaippa on märkä.

Nyt on käytössä pampersin new born, eivät ole meillä pahemmin tarttuneet kiinni. Ostettiin juuri 2 kokoa, pitääkin katsoa onko niissä joustoa... Sen joustamattomuuden takia ei esikoisella käytetty pampersin Baby-Dryta vaan Active Fitejä vaikka olivatkin kalliimpia...
 
Alkuperäinen kirjoittaja Peony:
Eli tosta Pampersien joustamattomuudesta... ne on nimenomaan niitä uusia joissa on ne joustot selässä ja sivuissa. Täällä on vaan joillakin ollut huono tuuri siinä, että olette aloittaneet niillä uusilla ja saaneet vahingossa jatkossa niitä vanhoja pakkauksia, joissa on huonommat, joustamattomat vaipat. Niissä uusissa on se norsunkuva edessä, vanhoissa jotkut nallet tms.
Tästä oli juttua eräällä toisella palstalla.

Eli ei niitä Pamperseja nyt sentään huonompaan suuntaan oo kehitetty ;)

Ja meillä toimineet hyvin!
se on muuten juuri toisinpäin. eli niissä vanhanmallisissa on norsunkuva edessä ja uusissa niitä nalleja rivissä.

ja uudet vaipat on vaan siinä säästöpakkauksessa ja vanhanmallisia on vielä niissä pienemmissä pakkauksissa. ainaki tossa miedän prismassa.

 
Alkuperäinen kirjoittaja milana:
30euroa napsahti hyvityksenä tilille :) Ei oo kuulemma tarkoitettu tarttumaan kiinni :p
Lähetin netin kautta kans palautetta, kun tarttui pyllyyn kiinni ja koko oli nelonen! Pyysivät paluusepustuksessa tilinumeron, kun heillä ei ole varastossa lähettää pakettia tilalle. Taitaa vaan olla yleinen käytäntö korvata rahana, kun moni muukin on saanu hyvityksen tilille. Vielä vaan ei tilillä mitään näy....siis odotellaan.
 

Yhteistyössä