Miksi sinne pkhon pitää välttämättä saada ne kuravaatteet vaikka niitä ei käytetä?

  • Viestiketjun aloittaja "ärsyyntynyt"
  • Ensimmäinen viesti
"ärsyyntynyt"
Kurahousut ja kintaat oli PAKKO tuoda, annettiin oikein päivämäärä mihin mennessä tuotava. Kertaakaan niitä ei ole käytetty, suoraan sanoen vituttaa kun ei viitsisi toppapukua joka päivä pestä ja noi reimatecin toppahanskat ei meinaa kuivua millään ja en tiedä tykkääkö tuo musta osa edes pesusta niin että joka ilta koneeseen nakkaisi. Luojan kiitos ei kuljeta autolla, mutta rattaat on niin kuraiset että ihan hävettää kauppaan mennä niillä..

Huomenna kyllä laitan molemmille nuo "kielletyt" suprafill haalarit joissa alaosa kurahousukangasta voipi vaan suihkutella puhtaaksi kun kotiin päästään. Ja jos laittaisi vaikka villalapaset niin kai ne älyäisi kurakintaat tunkea käteen ulkoiluun?

Joka päivä hakiessa vaan toteavat että ohhoh, taas on kuralammikossa leikitty, ei laitettu kurahousuja täksi ja siksi.. eilen sitten pyysin hakiessa että jos ne kurahousut voisi tänään laittaa niin ei muksut olisi kotiin päästyä ihan läpimärkiä, mutta eeei, taas tänään sama juttu. Ja juu, kun nuo 2v ja 3v ei pysy pois vesilammikoista kun siellä on niin kiva tehdä niitä kurakakkuja!
 
"hoitsu"
En tosiaan tiedä. Ehkä kannattaa kysyä suoraan sieltä pk:sta.

Mä taas toivoisin että KAIKILLA lapsilla olis tuollainen haalari missä vähintään alaosa vedenpitävää kumia. Se helpottais kaikkien työtä 100%! Lapsillakaan ei menis hermo pukiessa kun riittää yksi kerros.
 
"ärsyyntynyt"
[QUOTE="hoitsu";26014119]En tosiaan tiedä. Ehkä kannattaa kysyä suoraan sieltä pk:sta.

Mä taas toivoisin että KAIKILLA lapsilla olis tuollainen haalari missä vähintään alaosa vedenpitävää kumia. Se helpottais kaikkien työtä 100%! Lapsillakaan ei menis hermo pukiessa kun riittää yksi kerros.[/QUOTE]

Tekisi mieli kysyä että miksi noita pitää tuolla lokerossa turhaan roikottaa..

Meillä ei kurahousuja erikseen ollut, molemmilla sekä toppa- että vk-versiona nuo suprafillit ja koitin ensin sanoa että en ala kuriksia ostamaan kun nämä ajaa saman asian, mutta kun ne TARVITAAN niin voi ne kuraiset kurikset jättää ulkoeteiseen niin kurat ei tule sisälle asti.. Kotona voipi kuulemma rauhassa käytellä noita sitten, he haluavat kurahousut..
 
"hoitsu"
[QUOTE="ärsyyntynyt";26014206]Tekisi mieli kysyä että miksi noita pitää tuolla lokerossa turhaan roikottaa..

Meillä ei kurahousuja erikseen ollut, molemmilla sekä toppa- että vk-versiona nuo suprafillit ja koitin ensin sanoa että en ala kuriksia ostamaan kun nämä ajaa saman asian, mutta kun ne TARVITAAN niin voi ne kuraiset kurikset jättää ulkoeteiseen niin kurat ei tule sisälle asti.. Kotona voipi kuulemma rauhassa käytellä noita sitten, he haluavat kurahousut..[/QUOTE]

No just. Anna niitten roikkua siellä naulakossa ja vie silti ne suprafilit. Siis jos sua alunperinkään ei olis haitannut vaikka ne kurastuu. Jos ne jotain mussuttaa niin sanot vaan ettei teillä ole muita pukuja, etkä osta. Ellet siis halua kysyä asiaa ihan suoraan :p vai siis harmittaako sua että ostit ne kurikset turhaan? ei voi mitään, tietty voi aina myydä pois jos ette oikeesti tartte.
 
"pph"
Minusta kurahousut ovat kyllä kätevät vaikka inhottava pukea. Saa sisälle tai autoon siistin lapsen. Reimatecit ja vastaavat ovat kyllä märillä/ei-likaisilla keleillä ihan hyviä.
 
"ärsyyntynyt"
[QUOTE="hoitsu";26014245]No just. Anna niitten roikkua siellä naulakossa ja vie silti ne suprafilit. Siis jos sua alunperinkään ei olis haitannut vaikka ne kurastuu. Jos ne jotain mussuttaa niin sanot vaan ettei teillä ole muita pukuja, etkä osta. Ellet siis halua kysyä asiaa ihan suoraan :p vai siis harmittaako sua että ostit ne kurikset turhaan? ei voi mitään, tietty voi aina myydä pois jos ette oikeesti tartte.[/QUOTE]

Ei se harmita et niitä kuriksia ei käytetä, kun se että noi puvut on joka ilta sen näköset että huutaa pesukonetta kun se muta oikein kuivuu niihin niin ai että on kiva pukea seuraavana aamuna, ei toi toppapuku kauaa lämmitä jos 5x viikossa pitää pestä. Suprafill olis niin helppo vaan puhtaaks suihkuttaa kun tullaan kotiin ja kas kummaa aamulla olis kiva pukea puhdas puku päälle eikä tollanen mudan kovettama harmaa pölyävä puku..
 
"hoitsu"
[QUOTE="ärsyyntynyt";26014280]Ei se harmita et niitä kuriksia ei käytetä, kun se että noi puvut on joka ilta sen näköset että huutaa pesukonetta kun se muta oikein kuivuu niihin niin ai että on kiva pukea seuraavana aamuna, ei toi toppapuku kauaa lämmitä jos 5x viikossa pitää pestä. Suprafill olis niin helppo vaan puhtaaks suihkuttaa kun tullaan kotiin ja kas kummaa aamulla olis kiva pukea puhdas puku päälle eikä tollanen mudan kovettama harmaa pölyävä puku..[/QUOTE]

Joo, totta. Jos olisin sä niin veisin vaan ne suprafilit :) pukekoot vaikka sitten niitten päälle ne kurikset jos väkisin haluavat, mutta kun kerta eivät pue niin ei tarvi murehtia sitäkään. Ja aika typerää se olis.
 

Yhteistyössä