Millä nimellä puolisosi löytyy puhelimestasi?

  • Viestiketjun aloittaja lapsellista(ko?)
  • Ensimmäinen viesti
Te joilla on tuo ICE puhelimessanne... ettekö suojaa puhelintanne mitenkään esim. varkauksien varalta? Pin-koodi, suojakoodi tms.

Ajatelkaas nyt järjellä, ei se pelastushenkilöstö ala selaamaan teidän puhelinta heti. Akkukaan ei kestä ikuisuuksia. Suomessa otetaan yhteys siihen joka on mainittu lähiomaiseksi virallisissa tiedoissanne. Ulkomailla tuskin alkavat soittelemaan kenellekään, korkeintaan sitten joskus lähetystöön.

Olisi kyllä oikeasti kiva kuulla oikeita tapauksia joissa ko koodia on käytetty. Todistakaa teoriani vääräksi kiitos :)
Kylläkai kaikilla pin-koodi on puhelimessa, mutta sitähän tarvii vasta kun puhelimen yrittää laittaa uudestaan päällä. Oletus on kuitenkin se että puhelin on kaikilla päällä kun se on mukana ja näinollen selattavissa ilman pin koodia.
Tottakai ensisijaisesti Suomessa katsotaan potilaan tiedoista että kelle lähiomaiselle soitetaan, mutta mitä jos tilanne on se että potilasta ei tunnisteta? esim. olet lenkillä, vain puhelin mukana, jäät auton alle ja menet tajuttomaksi? Kyllä siinä heti akuutin hoidon jälkeen aletaan selata puhelinta että löytyisikö sieltä joku vinkki kuka olet.
 
[QUOTE="heips";26780951]Mutta monilla on älypuhelimessa näppäinlukko päällä jonka saa avattua vain koodilla tai kuviolla. Ja noissa älypuhelimissa ei myöskään akku kestä kauaa...[/QUOTE]

Riippuu täysin puhelimesta ja käyttäjästä.
 

Yhteistyössä