Millä viikoilla pahoinvointi on teillä muilla alkanut?

  • Viestiketjun aloittaja "vieras"
  • Ensimmäinen viesti
"hömötintti"
Tässä raskaudessa pahoinvointi alko jo viikolla 5+jotain.. nyt olen rv 9+0 eikä helpotusta näy. Edellisessä raskaudessa en muista millon alko, mutta sillon oli niin huono olo etten sängystä päässy ylös ja sairaalassakin tuli pyörähdettyä, mutta pahoinvointi sillon loppu joskus ~ 11-12 viikoilla.
 
kuudennella testasin ja oli jo sillon äklö. Se katosi kaheksannella ja palasi kympin tienoilla entistä hirveämpänä. Yrjösin 24/7 rv 12-17 ja loppupäässä palasi takasin se kamala kuvotus.
 
Viimeksi muokattu:
"vierailija"
kun kuukautiset oli myöhässä ja jatkui viikolle 13 jolloin loppui kuin seinään. Pahoinvointi oli kamalaa, se oli aamusta iltaan plus tähtitieteellinen väsymys päälle. Nyt ihanan seesteinen ja energinen olo viikkoja 16. Ei ole niin kamalia mielialan vaihtelujakaan enään. Voi pikkuhiljaa alkaa nauttimaan tästä olosta :). Aiemmasta en muista kokeneeni näin kovaa pahoinvointia.
 
vierass
Sen verran aikaisin, ettei ole testejä tarvinnut koskaan tehdä... On kyllä tiennyt, että on raskaana :D Kestoa ollut noin viikolle 16 asti. Ja ei mitään pientä pahoinvointia vaan järkkyä oksentelua. En tee enempää lapsia, koska en pystyisi hoitamaan noita nykyisiä sen pahoinvoinnin kanssa :(
 

Yhteistyössä