Millä viikolla raskaus näkyy ultrassa?

Mua ultrailtiin viikolla 4+4, ovistestiplussan perusteella arvioin viikon. Silloin näkyi vaan pelkkä paksu limakalvo, ultraaja oli hyvinkin kokenut. Jos viikot olisivat olleet oikein, olisiko raskaus jo näkynyt?

Ollut tooosi pitkä kierto ja tulin siitä raskaaksi, eikä mitään muuta tukea lasketun ajan arviolle kuin ovistestin plussa 28.2. Ens viikolla ultra, siellähän se sit selviää, mutta pohdinpahan tässä... Tuon ovistestin ilmoittaman ovisajankohdan mukaan alkais oleen nyt 7 viikkoa kasassa. Toivon että kaikki menis hyvin ja aika menis NOPEESTI, koska edellinen meni kesken jossain 6-7 viikolla marraskuussa.
 
Kiitos neuvoista ja onnitteluista :)

Rouva Pikkumyy, mä en niinkään ollut huolissani ettei kyydissä olis ketään (hui, mikä ajatus!!) vaan että voisinko jo olla niin pitkällä kuin toivoin, eli raskaus olisi silloin reilu pari viikkoa sitten ollut jo 4+4 eikä vielä näkynyt. Toivon että aika menisi nopeasti ja raskaus etenisi hyvin ja sukkelaan, kun se km:n pelko väijyy taustalla. Kun pääsisi 12 viikon yli, niin olisi taas yksi etappi ohitettu..
 
esikoisen aikaan ultrattiin rv6+3 ja näkyi ruskuaispussi ja ehkä sydämen syke, näin sanoi lääkäri.. ja totesi vielä että hieman liian aikaista normaalivarhaisultraan.. mutta kävin siis muista syistä ultrassa, joten todellakin tuo rv 8 on hyvä aika käydä varhaisultrassa :)
 
no tänään sit ultrattiin, ja rinkula ja paksuuntuma näkyi.. Raskaus siis on ja ihan oikeassa paikassa. Ja viikkoja "enemmän kuin neljä ja vähemmän kuin kuus". No joo... No, pääasia et ON. Ja kaikki näytti olevan ok. Mut jotenki kiukuttaa tai ärsyttää kun kuvittelin et olis pidemmällä ja toivoin et olis ollut ainakin yli sen 7+3 jolla edellinen meni kesken... Nyt joutuu elään pidempään siinä suuremmassa ahdistuksessa... Pöh - iloinenhan tästä pitäis olla et kaikki on ok!!
 
Fey
Esikoisesta (ja siis ainokaisestani... ;) ) kävin ultrassa hädissäni tosi alussa, viikkoja oli ultrauksen ja myös viimeisten menkkojen mukaan 4+4, silloin näkyi "rinkula".....
Kyllä, odottavan aika on pitkä.... |O
 
Ruskuaispussin pitäisi näkyä, kun hcg on 3000. Muutenkin hcg-arvo on hyvä indikaattori raskauden etenemisestä ennen kuin pystyy ultraamaan, eli se pitää ottaa kaksi kertaa n. 48-72 tunnin välein: jos arvo on tuplaantunut tuossa ajassa, on hyvin todennäköistä, että raskaus etenee normaalisti!
 

Yhteistyössä