Millainen kännykkäliittymä ekaluokkalaiselle?

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Tyttö on vielä eskarissa, mutta on jo monta kertaa puhunut haluavansa kännykän. Lupasimme että syksyllä sen sitten saa, kun koulu alkaa. Onko teillä lapsille liittymä saldorajoituksella vai kenties prepaid? Pystyykö prepaidiin lataamaan puheaikaa netissä?
 
prepaid on huono
Meillä on oluut sellainen saldoton puhelin. on sanottu että turhaan et soittele kenellekään. Jos menee lasku yli 20e, niin ne maksat sitten itse eli me maksetaan kork. 20e. liittymä on dna.
 
äityli
Meidän kolmella neidillä sonerat , eikä ole saldorajaa. 5 puhelimen puhelinlasku alle 50 euroa , joten eipä oo sit lapsillakaan saldorajaa ku eivät kerta soittele turhaa.
 
Borkku
Alkuperäinen kirjoittaja Ryysyrannan rinsessa:
Alkuperäinen kirjoittaja Gekkolisko:
Meillä Dna:n prepaid on hyväksi koettu, ja pystyy lataamaan netistä puheaikaa 10 eurosta ylöspäin.
Näin myös meillä. Ja erittäin toimivaksi todettu, varsinkin kun neitonen hukkasi 2 kännykkää 3 vkon sisään, eli siinä ois mennyt sit 2 liittymääkin :D
Ei ne normi liittymät mihinkä katoa vaikka puhelin katoais. Prepaid liittymissä noin käykin kyllä.
 
Jos hommaa prepaidin, niin varmistaisin ostaessa että numero on siirrettävissä laskutusliittymään jos myöhemmin niin haluaa. Kaikissa niissä kun ei ole. Ettei tarvitse sitten vaihtaa numeroa vain siksi että haluaa vaikka jonkun viestipaketin tai puhepaketin kun ikää tulee lisää.
 

Yhteistyössä