Millainen olo juuri SINULLA on?

jadal
[QUOTE="nyt harmaana";22243932]Ihan epätoivoisen synkkä. :(
Kun ei sitä vauvaa tullutkaan meille. Olo on ollut mustansynkkä jo useita kuukausia, eikä iloa elämässä näy.[/QUOTE]

:hug:
 
:o)
Aika jännittynyt ja vatsassa kipristelee.. Alotan uuden mielenkiintoisen duunin muutaman kotona vietetyn vuoden jälkeen.. Kalenteri alkaa kivasti täyttymään jo vaikkei duuni ole vielä edes alkanu ja jänskättää =)
 
Melko vittuuntunut, pitäs siivota kun olis huomenna juhlatkin. Kaikki juhlatarvikkeet ja leipomistarvikkeet edelleen kaupassa :kieh: Talo on kun pommin jäljilta ja koirakin paskas lattialle :headwall:
Ja lääkitys on toivottavasti kohdallaan, ab kuuri sekä sisäisesti että ulkoisesti silmäluomen tulehdukseen. Mutta kai tää tästä iloksi kohta muuttuu kun otan itteäni niskasta kiinni.
Ihan en taas osannut valita parasta aikaa sairastaa.. :kieh:
 
"akka"
Työpäivän jälkeen väsyttää,pitää siivota ja kuume nousee joten olo alkaa olla kuin zombiella.
Lääkitystä voisi alkaa harkita,ehkä buranac helpottaisi oloa.Yskittää.
 
"Hops"
Kuumeinen, sekava ja haluaisin vaan nukkua.
Lauantaista asti lapset (3v ja 1v kaksoset) olleet kipeitä (silmä- ja korvatulehdukset, flussaa ja kurkunpääntulehdus). Mies työreissulla ja minä tiistaista asti kuumeessa. Panadolia ja Buranaa vedän vuoronperään ja yritän jaksaa yksin tätä hullunmyllyä. Yöllä lapset köhisee ja valittaa vuoron perään, päivällä samaten. Tuntuu etten ole nukkunut aikoihin, eikä ruokakaan itselle maistu. Vielä pari päivää pitäs jaksaa, sitten ehkä helpottaa, kun mies kotiutuu...
 

Yhteistyössä