Millainen ruokavalio noilla Suurimmilla pudottajilla oikein on? MIssä ajassa ovat pudottaneet?

  • Viestiketjun aloittaja kertokaa
  • Ensimmäinen viesti
kertokaa
Tietääkö kukaan. Itse en ole sarjaa seurannut, mutta aika huimia tuloksia ovat saavuttaneet, kun ovat ihan oikeasti hoikkia ja lihaksikkaita nykyään, eivätkä vain normaalipainoisia.

Kiinnostaisi tietää, millaisella ruokavaliolla ovat olleet ja kauanko olivat dieetillä? Liikuntaahan heillä taisi olla todella paljon.
 
"vieras"
On siellä aina väliin ollut niitä kalorimääriä, mitä pitäisi syödä. Yleensä huonon viikkotuloksen takana on ollut, että on menty tuon kalorimäärän alle. Kalkkunanrintaa syövät ainakin paljon sarjassa, syynä voi olla sponsorikin, kasviksia jne.

Alkuun olivat 18 viiikkoa farmilla, sitten taisi olla 30 päivää seuraavaan punnitukseen. Vähän jäi epäselväksi, kauanko meni sitten itse finaaliin tuosta.
 
Saraldo
Ainakin se tuli ilmi, että pitää syödä riittävästi. Osa yritti pihistää kaloreista ja se kostautui sillä, ettei paino tippunutkaan. Tuossa ohjelmassa on selvästi se idea, että tuloksia saadaan nopeasti aikaan, kun syödään riittävästi, mutta liikutaan tuntikausia päivässä.
 
liikuntaa
No ainakaan herkkuja eivät syö. Ja niillehän opetetaan kaikkea, että miten tehdään esim dippikastike kevyemmin. Eli opetetaan parempiin, terveellisempiin herkkuihinkin. Ja se liikunta, nuohan liikkuu ihan hulluna.
 
"vieras"
Niukasti syövät. Esimerkiksi kananmunasta syövät vain valkuaisen. Jotain vanukkaita pistelevät poskeen, kun niissä on vain 60 kilokaloria. Subwayn leipiä mainostavat ja niitä käyvät aina välillä syömässä porukalla. Kalkkunafileitä kasvisten kanssa, ei rasvaa. Lähinnä siis proteiiniä ja hiilihydraatteja. Selkeästi käy ilmi, että mainosrahat ovat taustalla, sillä ohjelmassa markkinoidaan milloin mitäkin tuotetta tai valmistajaa.
 

Yhteistyössä