Millaiset talvikengät on teidän ekaluokkalaisilla pojilla?

  • Viestiketjun aloittaja mikäs
  • Ensimmäinen viesti
kuomat
Putkivarsi-Kuomat tai jotkut vastaavat. Lapsi ei suostu tarravarrellsia Vikingin tmv. kenkiä käyttämään, kun tarrat takertuu lahkeisiin ja kengät ovat muutenkin painavat.
 
ffaaf
Meillä oli viimevuonna haltin talvinkengät. Tänä vuonna (2lk) saa minun viimevuonna ostamani Haltin kengät jotka ovat kuin uudet (juniori mallin talvinikengät) sillä saa kengät rikki parissa kuukaudessa ja itselleni ostan uudet hiukan kivemmat =D Kätevää nyt kun koko on sama =D
 
"Juudit"
Me ostettiin intersportista Mckinley merkkiset goretex kengät, missä hyvin vartta.. meillä taas poika ilmaisi että ei haluaisi enää kuomia ja noi sattui vastaan ja oli vielä tarjouksessa 40e niin samaan hintaluokkaan meni kuomien kanssa..
 
Noooo
Meillä ostettiin sellaiset kengät kun Treksta goret. Citymarketista. Poika oli ihan innoissaan kuinka hyvät oli jalkaan ja on tosi kevyet. Ennen ollut viking goreja mutta nuo vie voiton varmaan keveyden takia.
 
"vieras"
Eccot on nyt käytössä, pakkasilla sitten Kuomat. Tähän asti on vesisateilla mennyt karvavuorikumppareilla, muuten viking lyhytvartisilla vk-kengillä, mutta molemmat on jo rikki... miten kummassa pojat saa kuukaudessa laadukkaatkin kengät kulutettua rikki?!??
 

Yhteistyössä